How to Web 2011, cel mai asteptat eveniment cu focus pe tehnologie si business-uri web isi deschide astazi portile

0
how-to-webAstazi se da startul celei de-a treia editii a conferintei How to Web, eveniment dedicat tuturor profestionistilor din sfera web. Printre vorbitorii prezenti la eveniment se numara peste 35 de antreprenori, dezvoltatori, experti din domeniul tehnologic, dar si investitori si inovatori din domeniul internetului.

Evenimentul este structurat pe 24 de prezentari si paneluri si 12 workshop-uri care abordeaza aspecte variate ale unui business construit pe web. Printre temele abordate in sectiunile conferintei se numara antreprenoriatul online, investitiile, proiectele media dezvoltate pe internet, aplicatiile, retelele sociale, operatiunile digitale si elemente de dezvoltare si inovare pe web.

Printre vorbitorii prezenti in cadrul conferintei se numara Jeffrey Treichel CEO al  Kolektiva/FunDeal, cel mai mare webiste de promotii zilnice din Sud Estul Europei, Eric Wahlforss Co-fondator al SoundCloud companie premiata in 2009 de catre TechCrunch pentru „cel mai bun serviciu de divertisment din EMEA„, Miki Devic, co-fondator httpool Group o companie de top in domeniul advertising-ului si Adam Somlai-Fischer – Prezi.com o unealta inovativa de prezentare.

Dincolo de prezentarile realizate de specialisti in domeniu, in cele doua zile de desfasurare ale evenimentului vor avea loc si expunerile facute de participantii din cadrul concursului Startup Challenge. Acestia vor avea posibilitatea de a-si sustine proiectele in fata juriului format din profesionisti din diverse arii de activitate corelate cu afacerile de pe Internet. Astfel, pentru sectiunea management de echipa va evalua proiectele Ovidiu Paraschivescu (Team Leader Vodafone), iar din punctul de vedere al investitiilor persoana responsabila cu verificarea proiectelor este Michael Jackson – angel investitor.

Pe de alta parte, Carlos Espinal, partener Seedcamp, va analiza prezentarile participantilor din perspectiva startup-urilor iar Zuza Stanska, responsabila departamentului de marketing si social media din cadrul GammaRebels, va fi evaluator al sectiunii de promovare a business-urilor.

Evenimentul How to Web 2011 este unic Europa de Est si ofera o imagine globala asupra tendintelor web. Conferinta se desfasoara pe parcursul a doua zile, 9 si 10 noiembrie, la Bucuresti, iar in cadrul acesteia se vor intalni cei mai buni manageri, investitori, dezvoltatori si antreprenori care au in comun pasiunea pentru web. Acestia vor pune la dispozitie toate resursele de care dispun pentru a sublinia importanta afacerilor online si pentru a construi o baza pentru toti participantii interesati de construirea sau dezvoltarea unui business web.

How to Web 2011 este un program sustinut cu sprijinul School For Startups, Adobe, BizSchool.ro Vodafone, Business Mentoring Program si Microsoft.

Pentru mai multe informatii despre prezentari si paneluri, worksohp-uri, vorbitori, Startup Challenge si programul How to Web 2011, va rugam accesati: http://how-to-web.net.

Pentru informatii despre How to Web:
Oana BADEA
Marketing & Media manager
Email: [email protected]
Telefon: +40 740 429 023
How To Web – The coolest web-entrepreneurship conference in Eastern Europe in 2011
www.how-to-web.net
Twitter: @how_to_web
Facebook: http://www.facebook.com/howtoweb

***

Despre Wembrio

Conferinta How To Web 2011 este organizata de Wembrio – organizatie dedicata tehnologiei si afacerilor web, ce isi propune sa reuneasca antreprenori, manageri, investitori si dezvoltatori web. Primele proiecte dezvoltate au fost www.how-to-web.net, o platforma dedicata startup-urilor din Europa de Est, si evenimentul How to Web. In prima jumatate a acestui an, proiectul How to Web a inclus si o serie de evenimente dedicate comunitatilor locale de profesionisti web din Sibiu, Cluj si Belgrad in preambulul conferintei How To Web 2011 de la Bucuresti.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.