HIGH LEVEL STAKE HOLDERS LOBBY EVENT: Noi finantari pentru inovare in Bazinul Marii Negre si Regiunea Dunarii ~ Palatul Parlamentului, 19-21 mai 2011 ~

0
european_maritime_daySalonul Regional consacrat Noilor Finantari pentru Inovare Sociala si Economica in Bazinul Marii Negre si Regiunea Dunarii, organizat sub Patronajul Presedintiei OCEMN, detinuta in prezent de Romania si sub auspiciile DG MARE din cadrul Comisiei Europene ofera tuturor detinatorilor de interese (stake-holders) din mediul de afaceri, consultanta si sectorul academic sansa de a intelege si a se pregati – inca din aceasta etapa – pentru formarea de consortii trans-nationale/regionale in vederea prezentarii de proiecte majore si viabile pentru noile programe (mai ales, in parteneriat public-privat), linii de finantare sau scheme deja operative ale Uniunii Europene direct de la Bruxelles.

Abordarea organizatorilor este in favoarea unui lobby inter- institutional activ, de tip: business to business, person to person!

Consistenta evenimentului este data de prezenta celor mai importante institutiii europene si internationale, precum: ONU, Banca Mondiala, Parlamentul European, Comisia Europeana, Consiliul Europei, Asociatia Danubiana a Camerelor de Comert – implicit CCIR/CCIB, Academia Romana, Clubul de la Roma, Fundatia Universitara a Marii Negre, ministerele de resort romanesti angajate in implementarea directiilor principale ale celor 2 Strategii UE (pentru regiunea Dunarii si Bazinul Marii Negre) etc.

Lista de key-speakeri si invitati din cele doua zile de workshopuri si sesiuni de networking si prezentare vorbeste de la sine despre semnificatia evenimentului: detalii pe HouseofEurope.ro. In plus, alegerea ca parteneri media, in principal, a Televiziunii Romane si Radio Romania, precum si a unor valorosi moderatori ai acestora, va da posibilitatea unei sporite audiente si transparente evenimentului.

In acelasi context, in urma unei competitii internationale, se vor acorda pentru prima oara Trofeele „Inovator Social si Economic in Bazinul Marii Negre – Regiunea Dunarii” in cele doua regiuni de cooperare vizate.

De asemenea, pentru a facilita accesul corporativ mai rapid si direct la informare si finantare, se va constitui „Reteaua Regionala pentru inovare sociala si economica in Bazinul Marii Negre-Regiunea Dunarii”, ca prim mecanism coordonat de promovare si stimulare a utilizarii eficiente a fondurilor europene puse la dispozitie sau care pot fi activate printr-un lobby inteligent si concertat.

Intrucat numarul de locuri per workshop/eveniment in salile Palatului Parlamentului este strict limitat, toti cei interesati sa se alature ca parteneri sau participanti corporativi sunt invitati sa consulte site-ul www.HouseofEurope.ro si sa se adreseze cu potentiale solicitari la e-mail [email protected], telefon/fax. 021.2304997.

Evenimentul este coordonat de Fundatia EUROLINK-Casa Europei, cu sprijinul Mastermind Communications. Sponsor Oficial: ROMTELECOM.

Parteneri Media: TVR, Radio Romania, Radio Romania Actualitati, Bucuresti fm, Agentia de Presa RADOR, Adevarul, Foreign Policy, Forbes, CalendarEvenimente.ro, CentruldePresa.ro, DoingBusiness.ro, Calea EUROPEANA, Finantare.ro, Tribuna Economica, Economie si Administratie Locala, Comunicatii Mobile, Euroconsultanta – Ghidul Firmei, NewsChannel.ro, GhiseulBancar.ro, ClubAfaceri.ro, ComunicateMedia.ro, SmartFinancial.ro, SmartBank.ro, PRwave.ro, StiriEvenimente.ro, Early Warning Support – „EU-RO Clearing Funds”.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.