Herbert Stepic – Managerul Anului 2007 in Europa

0

18 iunie 2007

La Adunarea Generala din Sopot, Polonia, European Business Press (EBP) a acordat premiul "Managerul Anului 2007 in Europa" Presedintelui Raiffeisen International, Dr. Herbert Stepic.

Acest premiu a fost obtinut pe baza voturilor redactorilor-sefi ai unor publicatii membre EBP, printre care: "Financial Times", "The Wall Street Journal Europe", "Handelsblatt", "Les Echos" sau "Milano Finanza". EGP a fost fondata in Como, Italia, in 1962. Astazi, organizatia furnizeaza aproximativ 58 de ziare si reviste de afaceri in peste 30 de tari.

In 1991, EBP a inceput sa acorde acest premiu managerilor de top din Europa, antreprenorilor sau companiilor europene. Printre castigatori s-au numarat personalitati ca Ingvar Kamprad de la Ikea, Jorma Ollila de la Nokia si Bernd Pischetsrieder, fost CEO al BMW si Volkswagen.

Herbert Stepic a primit cea mai prestigioasa distinctie acordata de jurnalistii EBP pentru activitatea sa remarcabila in cadrul Raiffeisen International, grupul bancar reprezentand acum unul din jucatorii de top pe piata bancara din Europa Centrala si de Est. Ca Presedinte al Raiffeisen International si Vicepresedinte in Consiliul de Administratie al actionarului majoritar Raiffeisen Zentralbank Osterreich AG (RZB), ambele avand sediul in Viena, Austria, Herbert Stepic a fost si inca este considerat un pionier in Europa Centrala si de Est.

Sursa: Redactie PlandeAfacere.ro, 18 iunie 2007

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.