Ghidul lunar actualizat al Fondurilor Europene

0

ghidAvem placerea sa va informam ca revista lunara „Economie si Administratie Locala” din cadrul Grupului de Presa „Tribuna Economica – Decanul presei economice romanesti” dedica in cel mai recent numar al sau (ianuarie 2009) un amplu dosar consacrat concluziilor si recomandarilor formulate cu ocazia celei de-a doua editii a Forumului Civic si de Afaceri pentru stimularea absorbtiei Fondurilor Europene, organizata sub egida Platformei „EU-RO Clearing Funds”, cu sprijinul principal al Centrului ArCuB al Primariei Generale a Municipiului Bucuresti si al CEC Bank (15 decembrie 2008).

Printre materialele gazduite de acest numar remarcam: rapoartele sectoriale de activitate ale autoritatilor care gestioneaza programele sectoriale „Cresterea Competitivitatii Economice”, „Dezvoltarea Resurselor Umane” si Axa LEADER din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala; cadrul noilor scheme ale ajutoarelor de stat pentru sectorul IMM aprobate de Comisia Europeana si monitorizate de Consiliul Concurentei; prezentarea BNR referitoare la perspectivele si riscurile creditarii financiar-bancare in Romania; oferta specifica a CEC Bank, sponsor tehnic al evenimentului; eseul Prof. Marian COVLEA referitor la valoarea adaugata a proiectelor cu finantare UE.

Reamintim, pe aceasta cale, tuturor autoritatilor locale si beneficiarilor privati de finantare europeana ca se mai pot contracta abonamente la revista „Economie si Administratie Locala”, contactand redactia Grupului “Tribuna economica” – InfoTel gratuit 0800 800 197 sau Tel. 021.312.76.37. Pentru informatii suplimentare: Dl. Emilian STANCU, Redactor Coordonator: [email protected] sau http://www.tribunaeconomica.ro/index.php?id_tip_categorie=abonamente

Cu cele mai bune urari de succes!
Secretariatul EUROLINK-House of Europe

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.