Galati, SolePAD, tehnologie si bani

0

3 aprilie 2007

Miercuri, 4 aprilie, oamenii de afaceri din judetele Galati si Braila sunt invitati la Sala de Conferinte a Gradinii Botanice din Galati la cea de-a 17-a editie a programului de conferinte SolePAD – Solutii Eficiente pentru Afaceri Durabile, organizat in orasul de la Dunare de Agora Media cu sprijinul Parcului pentru Tehnologia Informatiei.

SolePAD se desfasoara la Galati pentru a doua oara, anul trecut conferinta avand o participare de peste 160 de reprezentanti ai mediului de afaceri local.

Anul acesta, subiectele prezentarilor sunt cel putin la fel de interesante pentru orice companie dinamica din judetele Galati si Braila, care este interesata de componenta IT&C in eficientizarea managementului si a productiei. Astfel, Orange Romania va prezenta programul de comunicatii de business dedicat firmelor mici si mijlocii, AttoSOFT din Galati va oferi perspectiva sa asupra solutiilor ERP, ARoBS Transilvania se va axa pe echipamente GPS pentru flote auto si nu numai. Aplix va prezenta solutii ERP, iar IT Training va veni cu o prezentare legata de echilibrarea financiara a afacerilor.

Si cum pentru implementari si investitii sunt necesare fonduri, despre acest subiect vor sustine prezentari reprezentantii MCTI (fonduri structurale pentru IT), si ai ANIMMC (programele de sustinere a inovatiei).

O interventie interesanta se anunta cea a Directiei Finantelor Publice Galati, subiectul fiind modificarile fiscale datorate aderarii la UE, prezentare ce va fi sustinuta de domnul Teodor Viorel, director executiv adjunct AMAVS.

Evenimentul organizat de Agora Media la Galati este promovat cu sprijinul partenerilor media: Finantare.ro, ProTV Galati-Braila, Monitorul de Galati, Antena 1 Galati-Braila, Expres TV, Viata Libera, ProFM, Kiss FM, Radio S, Zile si Nopti, PR Wave, respectiv publicatiile Agora Media: eWEEK, Channel Partner, Agora News.

SolePAD este programul de conferinte de la care firmele pot afla cum si cu ce pot realiza cele doua imperative ale managementului modern: folosirea sistemelor informatice si eficientizarea cheltuielilor. Management modern si eficient inseamna viteza de reactie la miscarile pietei si cerintele clientilor, respectiv control eficient al costurilor.

Deci, miercuri, 4 aprilie, la Sala de conferinte a Gradinii Botanice din Galati, Agora Media va asteapta la SolePAD.

Sursa: Agora Media, 3 aprilie 2007

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.