Gala Forbes Woman, Bucuresti, 19 martie 2015

0

Gala Forbes Woman_PromovareCu ocazia lansarii celei de-a patra editii a Topului „Forbes 50 Cele Mai Influente Femei din Romania”, publicatia de business-lifestyle Forbes Romania organizeaza Gala Forbes Woman, in cadrul careia vom celebra Romania la feminin, alaturi de cele mai importante personalitati ale momentului. Evenimentul va avea loc pe 19 martie, incepand cu ora 19.00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Pe plan mondial, femeile au devenit un main trend economic si social. Conduc tari, guverne si companii multinationale, gestioneaza bugete si au din ce in ce mai multe sfere de influenta.

De aceea, Forbes Romania premiaza doamnele businessului romanesc, femeile care au stiut sa se impuna in cele mai inalte medii politice sau de lobby, stelele din domeniul artistic sau creativ, cu alte cuvinte – cele care au spart tavanul de sticla.

Laureatii Galei Forbes Woman sunt, in exclusivitate, exemple la feminin ale inspiratiei, perseverentei, inovatiei si spiritului antreprenorial. Evenimentul va premia si cea mai influenta prezenta feminina din Romania in cadrul social media, mediu de comunicare responsabil pentru decizii de talie importanta.

Un proiect de business prin excelenta, Gala Forbes Woman propune nu doar modele de business, reliefate prin puterea financiara, ci mai ales personalitati care au forta de a influenta economia si societatea iin mai bine.

Unul dintre evenimentele majore ale calendarului de business si social din Romania, Gala Forbes Woman reprezinta si o ocazie excelenta pentru a lansa idei noi, proiecte noi si parteneriate.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.