Gala Forbes Best Office Buildings

0

forbesForbes Romania organizeaza in premiera Gala Best Office Buidings, un eveniment dedicat celor mai relevante proiecte imobiliare din segmentul birourilor din Romania.

Piata birourilor romanesti incepe sa se revigoreze, avand ca atu-uri o preocupare primordiala pentru design si arhitectura, si nu in ultimul rand, eficienta energetica, acest mult cautat atribut „green”.

Parcurile de cladiri de birouri devin mai atractive, iar valoarea lor de piata creste prin prisma interesului acordat de dezvoltatorii de proiecte imobiliare si de detinatorii de portofolii, dar si de potentialii chiriasi.

In cadrul Galei vor fi premiate cele mai bune cladiri de birouri si ne propunem sa identificam cele mai atractive piete de birouri din Romania. Pentru aceasta, vom lua in considerare urmatoarele criterii: stoc, volum, constructii noi sau aflate in faza de proiect, nivel chirii, grad de ocupare pe zona, vechime si caracteristici verzi.

Gala Forbes Best Office Buildings va reuni principalii actori din segmentul office al pietei imobiliare, management de top, consultanti,  antreprenori, investitori si dezvoltatori imobiliari.

Evenimentul este primul de acest gen din Romania, si se doreste a fi primul dintr-o lunga serie cu desfasurare anuala.

Gala Forbes Best Office Buildings va avea loc pe 19 februarie, ora 19:00, la Hotel Athenee Palace Hilton, Bucuresti.

Evenimentul este sustinut de Genesis Development, Rigips, Novelty, BMF, The Advisers, Knight Frank.

Detalii despre eveniment si modalitati de participare:

Oana Vasilescu[email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.