Fundatia Post-Privatizare te invita la conferinta „Parteneriat pentru Antreprenoriat”

0
gewFundatia Post-Privatizare, cu sprijinul GEA Strategy & Consulting, anunta organizarea conferintei „Parteneriat pentru Antreprenoriat”, ce va avea loc pe data de 17 noiembrie 2011, la Grand Hotel Continental Bucuresti. Parte a Saptamanii Globale a Antreprenoriatului, conferinta va aborda cele mai importante aspecte legate de antreprenoriat si rolul educatiei in cresterea economica.

Mergand pe linia sustinerii creativitatii si inovarii in Romania, Fundatia Post-Privatizare doreste sa aduca in acelasi loc factorii de influenta din domeniul economic si al afacerilor (atat sectorul public, cat si cel privat), pentru gasirea celor mai bune solutii pentru dezvoltarea si sustinerea antreprenoriatului, precum si pentru promovarea acelor programe si proiecte destinate tinerilor aflati la inceput de drum.

Plecand de la rolul si importanta educatiei antreprenoriale in economia romaneasca, conferinta va cuprinde dezbaterea unor teme multiple, precum industriile creative, modelele de succes din business-ul romanesc sau oportunitatile de finantare pentru tinerii antreprenori si start-up-uri. Participantii vor putea afla care sunt cele mai bune surse de investitii la care pot apela si pasii necesari cresterii afacerii lor.

Printre speakerii confirmati se numara Radu Georgescu, presedinte GECAD, Ana-Maria Andronic, Senior Associate Biris Goran, Cristian Haiduc, Presedinte al AIPPIMM, Rodica Ionescu, consilier presedinte FNGCIMM IFN SA, Maria Doiciu, Consultant  si Vice-Presedinte al European Microfinance Network.

Conferinta „Parteneriat pentru Antreprenoriat” face parte din Saptamana Globala a Antreprenoriatului (Global Entrepreneurship Week – GEW), aflata la a patra editie. GEW presupune mii de activitati desfasurate concomitent, in peste 100 de tari, in perioada 14-20 noiembrie 2011, cu scopul incurajarii spiritului antreprenorial, sustinerii ideilor creative si descoperirii celor mai bune initiative.

Participarea in cadrul conferintei este gratuita, in limita locurilor disponibile, si se poate realiza prin completarea unui formular de inscriere, pe care il puteti gasi aici.

Despre Fundatia Post-Privatizare
Fundatia Post-Privatizare (FPP) este cea mai importanta fundatie pentru antreprenoriat din Romania. Creata in 1996 de Comisia Europeana, FPP este o institutie privata care  promoveaza educatia antreprenoriala si sustine initiativele destinate dezvoltarii sustenabile a mediului de afaceri romanesc – cu accent pe intreprinderile mici si mijlocii si start-up-uri – prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenoriala, imbunatatire a mediului de afaceri si promovare a responsabilitatii sociale a intreprinderilor.

GEA Strategy & Consulting (GEA S&C) este o companie privata cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2006 din dorinta de a oferi sprijin si expertiza institutiilor publice si companiilor din Romania, in incercarea de a construi o economie si o societate capabila sa indeplineasca standardele europene. GEA S&C ofera servicii de consultanta strategica si de dezvoltare pentru administratia publica centrala si locala, precum si pentru mediul de afaceri autohton.

Informatii suplimentare
se pot obtine de la: 
Fundatia Post-Privatizare
Tel: 031.1000.719
Fax: 031.1000.720
Email: [email protected]
Web-site: www.postprivatizare.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.