Fundatia Post-Privatizare sprijina lansarea cartii lui Gabriel Biris

0
fppFundatia Post-Privatizare organizeaza lansarea cartii „Despre Fiscalitate, Competitivitate si Bun Simt„, semnata de Gabriel Biris, membru fondator al casei de avocatura Biris Goran. Cartea va fi lansata pe data de 18 ianuarie, la Hotel Intercontinental, Sala Fortuna, incepand cu orele 18.00.

Lansarea va fi urmata de o serie de discutii libere, precum si de o sesiune de autografe.

Aceasta aparitie editoriala face parte din colectia Business a Editurii Universul Juridic si este o publicatie originala „2 in 1”: Despre Fiscalitate si Competitivitate – Principii, Probleme, Solutii;
– Despre Fiscalitate si Bun simt – Opinii ale autorului in media romaneasca. Lucrarea este prefatata de dl. Mugur Isarescu, Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei si de dl. Florin Pogonaru, Presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania.

La lansare vor participa si vor vorbi, alaturi de autor, Dl. Peter Barta, Director Executiv FPP, Dl. Marius Ghenea, Presedinte Fit Distribution si Dl. Nicolae Carstea, Presedinte UJ.

Gabriel Biris este cunoscut drept unul dintre expertii in fiscalitate pe plan national, cu experienta de peste 14 ani, si este specializat pe toate sectoarele acestui domeniu, cum ar fi consilierea privind structurile onshore si offshore, cel vamal si leasing.

A participat si la consultari cu Ministerul de Finante cu privire la elaborarea modificarilor la Codul Fiscal. inainte de a fonda Biris Goran in 2006, el a lucrat pentru casele de avocatura Salans si International Haarmann Hemmelrath, pe acelasi domeniu.

Am decis sa sprijinim acest proiect convinsi fiind ca si in Romania putem avea si este necesar sa avem o legislatie fiscala competitiva care va ajuta intreg sectorul economic sa fie caracterizat de bunastare si cresteri semnificative in toate segmentele sale de activitate. Mai mult, aceasta carte este un ghid de solutii practice, facile, care pot fi usor aplicabile„, sustine Peter Barta, Directorul Executiv al Fundatiei Post-Privatizare.

Accesul la eveniment este gratuit, in limita locurilor disponibile, si se face prin confirmarea prezentei, pana pe data de 17 ianuarie, la una din urmatoarele adrese de email: [email protected] sau [email protected].

Persoana de contact:
Madalina Marin
Tel. 0748. 138.371
Tel. 0748. 138.371

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.