Fundatia Post-Privatizare si Europe Internet Invest te invita la Online Business Forum 2011

0
obflogoEditia 2011 a Online Business Forum (OBF) va avea loc la Brasov, in data de 27 mai, la hotel ARO Palace. Organizatorii evenimentului, Fundatia Post-Privatizare si Europe Internet Invest, isi propun sa creeze un cadru in care toti cei interesati de mediul online sa poata afla cele mai noi tendinte din acest segment, dar si strategii importante pe care sa le aplice pentru a-si optimiza afacerile.

Pentru acest an, programul OBF va fi abordat pe 3 mari directii: internationalizarea afacerilor, folosirea instrumentelor online in afaceri si folosirea social media in afaceri, iar printre cei care vor da plus de valoare evenimentului prin experienta acumulata in domeniul online amintim pe: Marius Ghenea, Ciprian Stavar, Dorin Boerescu, Hedi Hoka, Anca Petrescu, etc.

Online Business Forum este un eveniment dedicat antreprenorilor si oamenilor de afaceri din Romania care folosesc Internetul ca suport in cresterea business-ului. Fiind un eveniment axat pe promovarea utilizarii instrumentelor online in afaceri, evenimentul din Brasov are ca scop sa ofere antreprenorilor parte din secretele care au oferit speakerilor oportunitati de dezvoltare ale afacerilor personale pe planurile internationale.

Taxa de participare este de 150 de lei pana la data de 1 mai, iar dupa aceasta data costul unui bilet va fi de 250 lei. Va puteti inregistra accesand adresa: register.obf.ro

Partenerii media care sustin evenimentul sunt: Underclick, JCI Brasov, Comunicatedepresa.ro, IubescBrasovul, Transilvania Expres, Ziare.com, myTEX, TEX FM, MindQuilt, 2 Parale, InternetCorp, Venture Connect, Rotary Club Brasov, Bursa de Reclama, How2Web, Onlinestudent.ro, Businesslive.ro, Amelie.ro, Studentie.ro, Mail Agent, LTV, JCI Romania, Comunicatemedia.ro, KBC, StartupWeekend, Bestjobs.ro, Zumzi.ro, Floria, Stiridebine.ro, Laptopnews.ro, Looms.ro, Morning Newsbrief, Arena Biz, Bestresourse.ro

Despre Fundatia Post-Privatizare

Fundatia Post-Privatizare (FPP) este una dintre cele mai importante organizatii pentru antreprenoriat din Romania. Fondata in 1996 de Comisia Europeana, FPP este o institutie privata care promoveaza educatia antreprenorialasi sustine initiativele destinate dezvoltarii sustenabile a mediului de afaceriromanesc – cu accent deosebit pe intreprinderile mici si mijlocii si start-up-uri- prin proiectele si programele de educatie antreprenoriala, dezvoltare amediului de afaceri si responsabilitate sociala in afaceri. 

Despre Europe Internet Invest

Europe Internet Invest (EII) este o companie care a fost infiintata in anul 2005 si care s-a dezvoltat pe 3 mari directii: investitii in proiecte web, management al investitiilor si reprezentari IT&C. Rolul companiei este de a sprijini ideile inovatoare in procesul acestora de a fi transformate in afaceri viabile care sa se extinda atat pe pietele interne, dar si pe cele externe. EII este compania care creeaza legaturi intre afacerile din Europa.

Pentru informatii suplimentare si programul detaliat al conferintei, puteti accesa direct site-ul acesteia, la www.obf.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.