Fundamentele Leadershipului intr-un nou training Contrast! Power

0

lider2Puterea unui lider vine din interiorul sau si este materializata prin modul in care inspira, comunica, implica, valorifica si motiveaza oamenii. Un lider poate si este pregatit sa combata barierele de comunicare si sa gestioneze conflictele din echipa sa. Liderul isi creaza propriile reguli de succes!

Trainingul POWER, organizat de Contrast-HR, trateaza sursele principale ale calitatilor de lider. E cunoscut faptul ca un lider este resimtit ca atare in mediul profesional dar nu numai. De aceea multi oameni sunt de parere ca totul se bazeaza numai pe calitati innascute.

Realitatea arata totusi ca unele aspecte pot fi imbunatatite semnificativ si se pot dobandi o serie de abilitati care sa promoveze o persoana, in lume, ca lider. Trainingul POWER trateaza astfel cateva aspecte majore ale resurselor aflate la dispozitie: Impacarea cu sine (starea de liniste interioara, nivelul de stima de sine si care sunt de fapt sursele acesteia), gestionarea provocarilor; interactiunea cu ceilalti, comunicarea ideilor si altele.

POWER este conceput ca un training experiential orientat in 2 directii de invatare: Experienta si Analiza

Experienta: formatorul genereaza o experienta relevanta din punct de vedere al obiectivelor trainingului (joc de rol, studiu de caz, demonstratie, chestionar, brainstorming, fishbowl) si asista grupul in parcurgerea acesteia.

Analiza: participantii interpreteaza experienta generata de exercitiu, trecand prin urmatoarele etape:
– Ventilarea: formatorul faciliteaza discutia intre membrii grupului cu privire la emotiile implicate in experienta;
– Generalizarea: bazat pe discutiile anterioare se formuleaza concluzii care sa fie integrate in exemple de viata autentice; participantii vor descrie principiile desprinse in urma analizei, principii pe care le vor aplica pe viitor;
– Aplicarea: studiind concluziile si principiile la care au ajuns in procesul invatarii, participantii le integreaza in viata lor de zi cu zi, cu elaborarea unor planuri pentru un comportament mai eficient.

Trainingul va fi livrat de Cosmin Tudor – trainerul coordonator al programului, in 2 zile, cate 8 ore pe zi, asigurand pauze pe parcursul prezentarilor/exercitiilor, pentru a facilita un transfer optim de informatie si o internalizare a competentelor dobandite, fara a pierde capacitatea de concentrare.

Pe parcursul sesiunilor sunt inserate exercitii de cunoastere reciproca, energizare , motivare si cultivare a spiritului de lider.

Cosmin Tudor este absolvent al Facultatii de Stiinte Economice, specializarea marketing & PR, cu o mare pasiune pentru public-speaking, in prezent participa la cursurile MBA la Open University Business School London (OUBS). Trainer autorizat, implicat in diverse proiecte si evenimente; 9 ani experienta in vanzarea si managementul vanzarii de asigurari, in prezent Director de Sucursala.

Mai multe detalii legate de training si inscriere va stau la dispozitie pe site-ul organizatorilor www.contrast-hr.ro

Despre Organizator:

Contrast HR Consulting inseamna atitudine, valori si implicare. Echipa de specialisti aduce contrast pe piata serviciilor HR prin implicare, perseverenta si actiuni derulate! Printre proiectele desfasurate includem crearea si implementarea de proiecte de onboarding & orientation, mapping al proceselor de HR, training cat si o multitudine de proiecte de recrutare si selectie.

Date de contact:
CONTRAST HR CONSULTING
Palatul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Bld. Octavian Goga, nr. 2, tronson 1B, etaj 4, camera 8
TRAIAN BOSSENMAYER
[email protected]
mobil: 0723.411.191.

Anescu Ioana
CROME CONSULTING
[email protected]
www.crome.ro

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.