Franchise Business Solutions (FBS) intra in afaceri cu Fransmart

0

Dupa o perioada de timp in care a elaborate un plan de strategie pentru dezvoltarea francizei in Romania, FBS intra in parteneriat cu unul dintre cei mai dezvoltati consultanti internationali, si anume FranSmart.

Cine este FranSmart ?

FranSmart este o companie internationala ce ofera sprijin atat pentru francizori in francizare si vanzarea francizei, cat si pentru francizati pentru gasirea unei francize optime.

Pentru o jumatate de deceniu brand-ul Fransmart a fost marcat, ca simbol de calitate, inova?ie ?i de succes. Francizorii, precum ?i francizatii, apeleaza in continuare la Fransmart pentru ajutorul in privinta vanzarii francizei, pentru francizarea afacerii si pentru deciziile de investitii, avand o experienta in vanzarea a mii de francize.

Fondata de catre veteranii in domeniul francizei Chris Bright si Dan Rowe, Fransmart a fost dezvoltat pentru a oferi: strategie, sisteme de previzibilitate si sisteme pentru francizarea afacerii in conditii eficiente.

Combinand anii de experienta ai companiei FranSmart, cu o echipa de executiv si parteneri distinsi, au dezvoltat cu succes concepte emergente, devenind jucatori importanti in industria franchising-ului.

Acesta colaborare ii ofera candidatului de franciza (viitorului francizat) un support mai efficient si binenteles un portofoliu mai mare de francize.

Franchise Business Solutions (FBS) ofera consultanta in domeniul francizei, sprijinind spiritul antreprenorial din Romania.

Mai multe informatii aflati vizitand site-ul www.franchise-business.ro.

Dumitru Cristian
Franchise Business Solutions
0722172765
[email protected]
http://www.franchise-business.ro

Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Plandeafacere.ro recomanda www.Traineri.ro.

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.