FPP organizeaza „Business Ethics 360”

0
fppFundatia Post Privatizare, impreuna cu AmCham (Camera de Comert Americana in Romania), Banca Transilvania, editura Curtea Veche, Universitatea Bucuresti si Asociatia Consultantilor in Management din Romania, va invita la „Business Ethics 360°”, prima serie de proiecte si programe destinata eticii in afaceri, care va avea loc in perioada 9-10 decembrie, 2009.

Invitatul special al primului proiect marca BE360° este Stephen B. Young, Global Executive Director al Caux Round Table, organizatie internationala alcatuita din renumiti oameni de afaceri dedicati eticii in afaceri si responsabilitatii sociale. Stephen Young vine in Romania pentru a lansa traducerea in limba romana a carţii sale, editie ingrijita de editura Curtea Veche si sustinuta de Fundatia Post Privatizare.

De asemenea, Stephen Young va participa la conferinta de business „Business Ethics 360° – Capitalismul moral sau intoarcerea la valorile unui business responsabil’, la care si-au anuntat participarea reprezentanti marcanti ai mediului de afaceri, preocupati de etica in afaceri si de aspectele care intra sub aceasta umbrela.

Conferinta „Business Ethics 360° – Capitalismul moral sau intoarcerea la valorile unui business responsabil’ va avea loc in data de 10 decembrie, incepand cu ora 9:00, la Hotel Athenée Palace Hilton. Participarea este gratuita, in baza formularului de inregistrare disponibil pe site-ul seriei de proiecte www.be360.ro.

Stephen Young a publicat lucrari de etica, teorii politice si jurisprudenÅ£a in „Wall Street Journal”, „Washington Post” si „New York Times”. Cea mai recenta lucrare a sa este Moral Capitalism: Reconciling Private Interest With the Public Good, 2003.

Aceasta integreaza teoriile lui Adam Smith cu alte teorii legate de filosofia etica si economie. Cartea a fost deja tradusa in limbile japoneza, spaniola, croata si poloneza. Membru al Council on Foreign Relations, Young a lucrat, de asemenea, pentru Agentia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internationala in timpul razboiului din Vietnam, ocupandu-se de reforme rurale si dezvoltare economica.

Avocat, scriitor si profesor de drept, a fost pro-decan al Harvard Law School si este fondatorul organizatiei non-profit Ready4K, care are scopul de imbunatati viata copiilor din Minnesota, si al Vessey Leadership Academy. De asemenea, este membru in comitetul director al organizatiilor Resources for Child Caring, United Arts, Muzeului de Arta din Minnesota si Vietnam Social Service.

„Business Ethics 360°” este organizata cu sprijinul partenerilor Curtea Veche, Camera de Comert Americana in Romania, Universitatea Bucuresti, Banca Transilvania, AsociaÅ£ia ConsultanÅ£ilor in Management (AMCOR), Sustainable & Responsible Management si al partenerilor media impactnews.ro, portalul pentru IMM-uri esimplu.ro, profesiionline.ro, stiri.it, tetatet.ro si markmedia.ro.

Programul complet al primului proiect „Business Ethics 360°” si formularul de inregistrare, precum si alte informatii suplimentare sunt disponibile pe site-ul oficial al acestuia, la www.be360.ro.

Persoana de contact:
Alina Coman – Manager de proiect
E-mail: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.