Forum – Cum sa ne pregatim pentru Fondurile Structurale?

0

24 august 2006
Global Services Group SRL prin departamentul PROFINN Evenimente Speciale organizeaza forumul la nivel regional "Cum sa ne pregatim pentru Fondurile Structurale?".

Programul de instruire isi propune sa prezinte cat mai multe aspecte practice cu privire la rolul liderilor locali in procesul de atragere a fondurilor post-aderare.

Prezentarile vor fi orientate spre cunoasterea politicilor europene, a bunelor practici legate de fondurile structurale si a solutiilor concrete pentru finantarea si derularea proiectelor.

Forumul va aduce administratia publica locala mai aproape de problematicile curente ale procesului de integrare europeana a Romaniei prin prezenta la lucrarile forumului a unor experti si practicieni din statele membre UE.

Forumul se va desfasura pe durata a doua zile, sub forma unor sesiuni regionale, cu participarea institutiilor administratiei centrale si locale si a unor parteneri din domeniul financiar-bancar:

    – 5 – 6 Octombrie 2006/Sinaia, Hotel Mara pentru Muntenia si Dobrogea
    – 19 – 20 octombrie 2006/Gura Humorului, Best Western Bucovina pentru Moldova
    – 9 – 10 noiembrie 2006/Cluj, Hotel Victoria, pentru Transilvania si Banat.

       
Forumul este organizat cu sprijinul Institutului National de Administratie in calitate de partener Institutional.

Parteneri Asociati: ALPHA BANK ROMANIA, Project Management Solution, PMS Consulting Group.

Sponsor: BRD Groupe Societe Generale.

Partener web: Net Clip.

Parteneri Media: Finantare.ro , Romania Libera, Mediafax, Mix FM, Gandul, Bursa, Curierul National, Comunicatedepresa.ro, Bucharest Daily News, Monitorul de Prahova, Monitorul de Suceava, Monitorul de Cluj, Monitorul de Alba, Smart Financial.ro si SmartBank.ro.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.