Fondurile europene si Ajutoarele de Stat 2014-2020

0

facebook-fonduriueUna dintre principalele constrangeri cu care se confrunta reprezentantii mediului de afaceri este reprezentata de accesul la finantare, un aspect esential in dezvoltarea sectorului privat, generarea de locuri de munca si cresterea economica. In acest context, autoritatile romane si europene depun eforturi sustinute pentru incurajarea accesarii schemelor de ajutor de stat, absorbtiei de fonduri europene prin diferite scheme, granturi si programe de crestere a competitivitatii business-urilor.

Fondurile europene si schemele de ajutor de stat reprezinta surse de finantare esentiale pentru mediul de afaceri din Romania, iar cresterea gradului de absorbtie este o miza importanta pentru tara noastra.

In acest context, BusinessMark organizeaza ce-a de-a treia editie a evenimentului „Fondurile europene si Ajutoarele de Stat 2014-2020 „, eveniment ce va avea loc pe data de 30 septembrie 2016, la Hotel Radisson Blu din Bucuresti.  

Conferinta constituie un prilej de analiza si dezbatere a situatiei accesarii  fondurilor europene si a ajutoarelor de stat, a oportunitatilor si a perspectivelor pentru perioada 2014-2020, reunind reprezentanti de marca din: Guvern si Ministerele de resort, Autoritatile de Management, companii mari si IMM-uri care au implementat/ implementeaza proiecte sau doresc sa acceseze fonduri europene si ajutoare de stat, experti, investitori, banci si companii de consultanta.

In cadrul evenimentului vom discuta despre solutiile de crestere a ratei de absorbtie a finantarilor europene, despre impedimentele in accesare dar si despre modalitati de depasire a lor, solutii viabile de investitie.
Printre speakerii invitati la discutii, se numara:

    Ilie Dan Barna, Secretar de Stat, Ministerul Fondurilor Europene
    Claudiu Vrinceanu, Secretar de Stat, Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri
    Irina Avram, Director General Adjunct, Directia Generala Ajutor de Stat, Ministerul Finantelor Publice
    Norica Nicolai, Europarlamentar, Parlamentul European
    Claudia Ionescu, Sef Departament Promovare Regionala si Investitii, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov
    Cristian Parvan, Secretar General, Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania
    Laurentiu Constantin Rebega, Europarlamentar,  Parlamentul European
    Bogdan Hossu, Director General, Wise Finance Solutions
    Reprezentanti companii

Evenimentul va include si seminarul OPORTUNITATI DE FINANTARE PENTRU MEDIUL DE AFACERI – FONDURI EUROPENE IN 2016 sustinut de ROLAND TOMA, Consultant Fonduri Europene, Wise Finance Solutions.

„Fondurile europene si Ajutoarele de Stat 2014-2020 „ va avea loc pe data de 30 septembrie 2016, la Hotel Radisson Blu din Bucuresti.  

Pentru detalii si inscrieri, acceseaza  www.business-mark.ro  sau contacteaza-ne la  numerele de telefon (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail [email protected] sau [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.