Fonduri structurale si solutii IT&C pentru IMM-urile din Oradea

0
agora_mediaA treia editie a conferintei SolePAD Oradea a prezentat pentru IMM-uri noutati in domeniul solutiilor IT&C si posibilitati de achizitionare a acestora prin fonduri nerambursabile

Agora Media a organizat vineri, 18 septembrie 2009, o noua editie SolePAD (Solutii Eficiente pentru Afaceri Durabile) la Oradea. Conferinta a avut loc la Hotel Nevis, Sala de conferinte, si s-a adresat companiilor din judetele Bihor si Salaj. La eveniment a participat si  Presedintele Federatiei Patronilor Bihor , Ioan Lucian.

Conferintele din cadrul Roadshow-ului SolePAD incearca sa raspunda problemelor concrete cu care se confrunta in prezent mediul de afaceri din Romania, prin prezentarea celor mai performante solutii IT&C si de finantare.

Sectiunea dedicata solutiilor IT&C de reducere a costurilor a fost deschisa la SolePAD Oradea de catre Claudia Ghiorghisor, Director Executiv DEC IT care a prezentat solutiile la cheie pe care le pot oferi clientilor in domeniul ticketing, control acces si pontaj, sisteme de alarma, anti-incendiu, acces hotelier, supraveghere-video sau solutii mobile pentru vanzari. Adina Rada, Director Agentie Oradea CG&GC a vorbit in continuare despre solutii personalizate oferite de catre CG&GC pentru administratia publica in materie de software. Solutiile sunt adaptabile intr-un timp scurt si cu costuri minime.

Prima parte a conferintei s-a inchiat cu prezentarea doamnei Sabina Uta, Manager Regional Vanzari in cadrul Romtelecom, partenerul principal al conferintei, care a prezentat pachetele de „Solutii de comunicatii” oferite de Romtelecom pe segmentul IMM.

Raluca Miclea, Consilier Programe OTIMMC Satu-Mare a deschis a doua parte a conferintei cu informatii legate de programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata. Obiectivul programului este de a sprijini operatorii economici, societatile comerciale si societatile cooperative, prin facilitarea accesului la achizitionarea de masini, utilaje, instalatii de lucru, aparate si instalatii de masurare, control si reglare cu scopul imbunatatirii performantelor economice si tehnice ale operatorilor economici, urmarind adaptarea la cerintele determinate de noul statut al Romaniei de stat membru al Uniunii Europene, prin cresterea nivelului de competitivitate, sporirea protectiei consumatorilor si securitatii alimentare.

In incheiere Alexandru Geambasu, Consilier OIPSI in cadrul Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale  a vorbit despre fonduri structurale si proiecte IT pentru dezvoltarea afacerii.

SolePAD Oradea a fost promovat cu sprijinul partenerilor media IT TRENDS, Agora News, Zile si Nopti, Jurnal Bihorean, Bihari Napló, Bihon.ro, Erdon.ro, Magic FM Oradea, MediaLook, PRwave Directory si PRwave. Alti parteneri: BSA (Business Software Alliance), Federatia Patronilor Bihor si Byblos.

Despre SolePAD
SolePAD – Solutii eficiente pentru afaceri durabile – este un Roadshow de tehnologie si finantari care promoveaza solutii pentru scaderea costurilor si eficientizarea afacerilor si solutii de finantari nerambursabile si/sau partial rambursabile si asigurari. SolePAD a fost lansat in februarie 2005 si a inregistrat 34 de prezente pana la sfarsitul anului 2008 in cele mai dezvoltate regiuni ale tarii, insumand o audienta de peste 4.000 de participanti din aproape 3.000 de companii.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.