Fonduri nerambursabile prin intermediul Programului Operational Regional

0

API 1Saptamana trecuta a fost lansat spre dezbatere publica ghidul general al solicitantului pentru Programul Operational Regional 2014 – 2020. Evenimentul de lansare a avut loc in prezenta ministrului Dezvoltarii – Liviu Dragnea care a precizat ca forma finala a programului urma sa fie transmisa catre Comisia Europeana pana la finalul saptamanii.

In perioada 2015 – 2020, POR va avea o alocare financiara de 8,25 miliarde de euro, aproape dublu fata de cadrul financiar precedent.

Intreprinderile Mici si Mijlocii vor avea posibilitatea sa obtina finantare prin intermediul Axei Prioritare 2 Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii pentru urmatoarele tipuri de proiecte:

  • constructia/modernizarea si extinderea spatiului de productie/servicii IMM, inclusiv dotare cu active corporale si necorporale;

  • activitati necesare pentru parcurgerea si implementarea procesului de certificare a produselor, serviciilor sau diferitelor procese specifice;

  • promovarea produselor si serviciilor, realizarea de site-uri pentru prezentarea activitatii si a produselor sau serviciilor promovate, inclusiv instrumente de vanzare on-line;

  • activitati specifice procesului de internationalizare (participarea la targuri si expozitii internationale, investitii in adaptarea proceselor tehnologice de productie la sistemele de certificare si standardizare specifice pietelor de export, etc).

Finantarile oferite de programele operationale sunt de un real folos pentru beneficiari deoarece le ofera posibilitatea de a se indrepta catre succes, de a-si creste competitivitatea si de a se dezvolta cu costuri minime. In contextul actual in care este dificil pentru o intreprindere sa suporte investitii importante valoric – care de altfel pot fi cele mai rentabile, ajutorul nerambursabil este esential.

Daca doriti ca IMM-ul dumneavoastra sa primeasca finantare nerambursabila pentru tipurile de proiecte mentionate in randurile anterioare, va rugam sa ne transmiteti care este investitia pe care intentionati sa o realizati si bugetul estimativ al acesteia iar echipa noastra de consultanti va va contacta in cel mai scurt timp pentru a discuta despre proiectul vizat.

Ulterior, daca la o prima analiza se stabileste ca ati putea fi eligibil in cadrul POR, veti avea posibilitatea sa demarati alaturi de noi actiunile necesare astfel incat la momentul lansarii programului sa fiti pregatit pentru depunerea proiectului.

Mai multe detalii referitoare la program sunt disponibile la http://accesarefonduri.ro/dezvolta-ti-afacerea-prin-programul-operational-regional-cu-sprijinul-acces-project-investments/

Date de contact Acces Project Investments:

Tel: +4 0371.170.780 / Fax: +4 0372 892 823

Adresa: Iasi, Sos. Voinesti , nr.17, 700615

E-mail: [email protected]

Web: www.accesarefonduri.ro sau www.acces-investments.eu

Like us on Facebook: www.facebook.com/AccesProjectInvestments

Follow us on LinkedIn: www.linkedin.com/company/Acces-Project-Investments

 

 

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.