Focus on… Achizitiile publice electronice – oportunitati, dificultati si perspective

0

3 aprilie 2008

Recente modificari legislative obliga autoritatile contractante sa cumpere cel putin 20% din volumul de achizitii pe 2008 prin mijloace electronice. Pana in 2010, 50% din achizitii se vor realiza in mediul electronic. Sunt firmele pregatite sa foloseasca instrumentele de ofertare electronica? Ce instrumente au autoritatile la dispozitie pentru a cumpara prin mijloace electronice? Cat de mult difera achizitia prin e-licitatie.ro fata de achizitiile clasice?

Acestea sunt cateva din aspectele pe care le vom discuta in cadrul intalnirii. Sunt invitati sa participe reprezentanti ai firmelor care fac sau vor sa faca afaceri cu statul, pentru a dezbate intr-un mediu informal si a identifica tendintele ce se vor manifesta pe piata in lunile si anii ce urmeaza.

Va prezenta, modera si anima discutiile Ion Georgescu, CMC, jurist cu o experienta de peste 5 ani de training si consultanta in domeniul achizitiilor publice. Ion este formator acreditat CNFPA si formator in achizitii publice in urma parcurgerii programului de formare in domeniu organizat de Ministerul Finantelor in 2003. Ion a participat ca trainer si consultant in numeroase proiecte Phare, Banca Mondiala, USAID in domeniul achizitiilor publice. Este autor de ghiduri si manuale de training in achizitii publice si participant in grupuri de lucru pentru revizuirea legislatiei privind achizitiile publice. Ion este de asemenea membru fondator al Asociatiei Specialistilor in Achizitii Publice din Romania (ASAPRO).

Taxa de participare este de 80 RON/participant.

Orarul de desfasurare: 10 aprilie 2008, intre orele 18.00 – 21.00.

Locul de desfasurare: Sala de training a IRT, Splaiul Unirii nr. 4, Bl. B3, Tronson II, Et.1, Sector 4, Bucuresti

Nr.participanti: 8-12 persoane

Pentru inscrieri va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021-311.68.55/58, GSM: 0728.929.067, email: inscrieri(la)irt.ro

* Briosele si ciocolata calda sunt din partea casei

** "Focus on?" este un concept pe care l-am dezvoltat din dorinta de a ne intalni, discuta si invata despre diverse teme din domenii precum: achizitii publice, fonduri structurale si de coeziune, management de proiect, training si dezvoltare personala.

Sursa: Formare.info, 2 aprilie 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.