Finantare.ro s-a echipat cu o sigla noua!

0
finantare_conferinta_2011Avand in vedere ca pe data de 7 aprilie 2011 va avea loc la Iasi Conferinta Finantare.ro, un eveniment organizat sub egida Arhipelago, site-ul Finantare.ro beneficiaza de o sigla noua, bazata pe tema artistica a evenimentului!

Aici asteptam parerile si comentariile voastre!

Evenimentul promoveaza cele mai noi curente in managementul proiectelor, finantari europene, consultanta si investitii. Ne propunem sa oferim interactiune si informatii utile cu privire la tendintele anului 2011 atat in domeniul managementului de proiect, surselor de finantare disponibile cat si a modalitatilor actuale de abordare a finantarilor europene. Totodata ne propunem sa discutam despre directiile de lucru in ceea ce priveste implementarea proiectelor obtinute prin finantari.

Datorita conceptului sau, a speakerilor de valoare: Péter BARTA, Marius GHENEA, Gabriel MARDARASEVICI, Tudor CIUMARA, Gabriel BIRIS etc. si a informatiile transmise, conferinta ofera fiecarui participant posibilitatea sa descopere lucruri noi si sa afle informatii de actualitate si calitate.

Ne dorim sa raspundem cu ajutorul speakerilor nostri la intrebari precum: „Care sunt pasii de urmat pentru a demara o investitie cu fonduri europene?” sau „Cum sa implementam corect proiectele?„, avand in vedere problemele intalnite in practica, atat in accesare fondurilor cat si in implementarea proiectelor dupa ce acestea au fost castigate.

La eveniment vor participa persoane din toata tara, interesate de finantari europene, managementul proiectelor, consultanta si investitii. Vor fi prezenti antreprenori, persoane de conducere din intreprinderi, reprezentanti ai IMM-urilor, APL-urilor si ai asociatiilor cu profil business, firme de consultanta, firme de project management, manageri de proiect, firme de consultanta, detinatori de proiecte in derulare.

Cu speakerii ce vor sustine sesiunile, cu tematicile propuse spre dezbatere si cu o locatie precum Ramada Iasi City Center (http://ramadaiasi.ro/) nu mai trebuie decat sa intrati pe pagina de inscrieri (http://iasi2011.finantare.ro/inscrieri.html) si sa ne confirmati prezenta.

Website: http://www.iasi2011.finantare.ro
E-mail: [email protected]

Sursa: Finantare.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.