Finantare.ro faciliteaza accesul la finantari pentru afacerea ta!

0
Site-ul www.finantare.ro a lansat un nou motor de cautare pentru a ajunge mai repede la finantare pe care o doriti pentru afacerea dumneavoastra.  Noutatea consta in introducerea a doua noi criterii de selectie, domeniu de selectie, respectiv domeniu de activitate. Astfel, site-ul va ofera posibilitatea de a avea acces in doar cateva secunde la tipul de finantare ce va intereseaza.
Aceasta masura de optimizare vine in continuarea activitatilor prin care dorim sa facilitam accesul la informatie, atat pentru zona consultantilor, cat si a clientilor ce acceseaza finantari.

Site-ul www.finantare.ro se afla pe piata platformelor online pentru afaceri din anul 2003. In sapte ani de activitate am dezvoltat servicii precum: Bursa de CV-uri in domeniul managementul proiectelor, Bursa de consultanta (instrument de tip business-to-bussiness), Centrul de Informare privind Finantarile si o serie de Intrumente de promovare online.

Atat consultantii cat si beneficiarii serviciilor oferite apreciaza site-ul www.finantare.ro. Spre exemplu, Costin Sorici, Senior Partener Project Management Solution considera ca „Finantare.ro reprezinta un mijloc eficient si modern de informare asupra oportunitatilor oferite de diferitele programe de finantare si de punere in contact a cererilor si ofertelor de consultanta. Finantare.ro s-a impus ca principalul portal de solutii de finantare existent pe piata romaneasca. Ca si consultant, folosesc zilnic serviciile oferite de acest portal, considerandu-l un demers extrem de util si benefic pentru comunitatea de afaceri.”

Va invitam sa accesati www.finantare.ro pentru a descoperi ca sunteti la un click distanta de finantare optima pentru afacerea dumneavoastra.

Persoana de contact:
Ionut Maxim – Project Manager Finantare.ro
Telefon +4.0754.816.464
E-mail [email protected]
Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.