Finantare cu Evolore

0

6 august 2008

Companiile care au nevoie de finantare o pot gasi la Targul de Consultanta, Finantare, Proiecte Europene – EUROMONEY 2008.

Targul se va desfasura la Bucuresti in perioada 12-14 noiembrie 2008. Fiind o expozitie specializata tip "business-to-business", EUROMONEY 2008 este deschisa catre vizitatori specializati si grupuri de afaceri, asigurand contacte intensive si intalniri de afaceri intre specialisti si beneficiarii proiectelor de finantare.

Sunt invitati: firme de consultanta, firme specializate in elaborarea de proiecte finantate din fonduri europene, institutii de finantare alternativa, banci, brokeri de credite, ministere, si alte institutii publice implicate in administrarea fondurilor europene.

Expozitia este sustinuta activ de o serie de evenimente conexe, conferinte, simpozioane si prezentari. Targul va beneficia de sponsorizari si parteneriate media care vor asigura o excelenta vizibilitate acestui eveniment. Compania EVOLORE ofera participantilor servicii integrate de promovare, de la consiliere, planificare si organizare, pana la conferinte de presa, publicitate si PR.

Participantii sunt inscrisi gratuit in catalogul EUROMONEY-CONSULTANTA SI FINANTARE, precum si pe site-ul www.euromoney.com.ro dedicat evenimentului. Catalogul va fi distribuit vizitatorilor la intrarea in targ.

tel: 031-8053267
mobil: 0730007310, 0730006310
fax: 031-8053270
[email protected]
http://www.evolore.com

Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Plandeafacere.ro recomanda www.Traineri.ro.

Sursa: Plandeafacere.ro, 6 august

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.