Finalizare cu succes a proiectului Be non(4)mally better!

0

Echipa Schultz Consulting a incheiat cu succes activitatile proiectului Be non(4)mally better!. Proiectul a fost derulat cu sprijinul Comisiei Europene prin Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (www.anpcdefp.ro), fiind finantat printr-un grant in cadrul programului sectorial Leonardo da Vinci din Programul de Invatare pe tot Parcursul Vietii al Uniunii Europene (http://www.llp-ro.ro).

Proiectul de mobilitati tip VETPRO, desfasurat in parteneriat cu Asociatia Internationala pentru Sport si Cultura (ISCA), si-a propus promovarea principiului pregatirii profesionale continue pe parcursul intregii vieti a specialistilor in educatie nonformala din Romania si a avut drept scop cresterea calitatii serviciilor de instruire si a produselor de formare profesionala continua a adultilor in context european pe care Schultz Consulting le ofera organizatiilor publice si private din Romania.

Obiectivele proiectului au fost atinse in totalitate. Facilitarea dezvoltarii profesionale a unui numar de 6 formatori in domeniul educatiei in context multicultural a condus la realizarea unui schimb de experienta, informatii, cunostinte si expertiza in domeniul educatiei in context multicultural intre organizatia de trimitere (Schultz Consulting, Romania) si cea de primire (ISCA, Danemarca) in vederea cresterii competitivitatii serviciilor oferite de catre Schultz Consulting institutiilor, companiilor si ONG-urilor din Romania.

In urma intalnirilor de lucru desfasurate in Copenhaga pe durata a doua saptamani, cei 6 formatori romani, impreuna cu echipa de specialisti internationali ai ISCA, au dezvoltat, testat si validat un set de instrumente de instruire in context multicultural, care sa poata fi utilizate si integrate ulterior in activitatile pe care ambii parteneri le vor derula, prin care sa se creeze contexte de invatare favorabile dezvoltarii competentelor interculturale si colaborarii la distanta cu diferiti parteneri europeni.

Schultz Consulting (www.schultz.ro) este o companie romaneasca de consultanta in management si training in domenii precum: dezvoltare institutionala, comunicare, management de program, management de proiect, leadership, negociere, resurse umane. Portofoliul Schultz Consulting cuprinde companii nationale si multinationale, institutii publice, administratie publica centrala si locala, organizatii neguvernamentale.

ISCA – Asociatia Internationala pentru Sport si Cultura (www.isca-web.org) este o organizatie internationala care reuneste sportul, cultura si organizatiile pentru tineret de pe tot cuprinsul mapamondului. Pentru a-si atinge obiectivele, ISCA se concentreaza asupra a trei domenii: activitati, educatie si formarea unei politici. Pe langa promovarea unor evenimente si programe educationale, ISCA isi asuma un rol activ in implicarea in dezbaterile publice pe tema sportului si a culturii si depune eforturi pentru a influeta politicile publice in aceste sectoare. Per ansamblu, ISCA militeaza pentru imbunatatirea sanatatii si a starii a bine a indivizilor in societate.

Persoana de contact: Daniel Maciuca, Schultz Consulting, e-mail: [email protected].

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.