Final de analiza organizationala in cadrul proiectului „ANTRE(pre)NOR pentru PERFORMANTA”

0
schultz_sigla_nouaProcesele sanatoase si mature de crestere a performantei organizationale pornesc de la diagnoza organizationala, o activitate complexa in cadrul careia o companie este, practic, radiografiata: sunt identificate activitatile si procesele functionale si disfunctionale pentru obtinerea unei imagini obiective a organizatiei in ansamblul sau.

Datele obtinute prin analiza organizationala se transforma, ulterior, in input-uri pentru dezvoltarea de solutii personalizate de management care sa imbunatateasca performantele si climatul de lucru si care influenteaza strategia de dezvoltare a companiei pe termen lung si, implicit profitul.

Schultz Consulting si partenerii sai Camera de Comert si Industrie Suceava si Fundatia Scoala Romana de Afaceri a Camerelor de Comert si Industrie – filiala Brasov au derulat un amplu si complex proces de diagnoza organizationala pentru 75 de companii din trei regiuni de dezvoltare: Bucuresti-Ilfov, Nord-Est si Centru, in cadrul proiectului „ANTRE(pre)NOR pentru PERFORMANTA”.

Companiile implicate in proiect au primit cu deschidere acest proces, asteptand cu interes rezultatele rapoartelor de analiza, personalizate pentru fiecare companie beneficiara.

Am fost incantat sa vad cat de bine primiti au fost consultantii nostri in companiile selectate. Managerii cu care s-a discutat au fost extrem de deschisi si participativi. Sunt convins ca proiectul ANTRE(pre)NOR pentru PERFORMANTA, initiat de Schultz Consulting, aduce deja un plus de valoare in firmele beneficiare si este privit ca un mijloc real de  optimizare a competentelor profesionale. Iar acest lucru ni l-am propus inca de la inceput” – Marius Boghian, Coordonator Regional Regiunea Bucuresti-Ilfov, Schultz Consulting.

Compania noastra isi desfasoara activitatea pe o piata foarte sensibila, piata platilor, unde a adus o idee noua, un sistem nou, ce nu a mai fost testat pe piata romaneasca. Cunostintele dobandite in cadrul acestui proiect ne vor ajuta sa pregatim o echipa manageriala capabila sa puna in aplicare planurile de dezvoltare si sa ne consolideze pozitia de leader pe segmentul de piata pe care activam” – Alexandru Oancea, Director Comercial, United System of Instant Payments.

Proiectul „ANTRE(pre)NOR pentru PERFORMANTA” este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 si este implementat de Schultz Consulting in calitate de Beneficiar, impreuna cu partenerii sai Camera de Comert si Industrie Suceava si Fundatia „Scoala Romana de Afaceri a Camerelor de Comert si Industrie” – Filiala Brasov in perioada ianuarie 2011 – decembrie 2013.

Mai multe informatii despre proiect si activitatile acestuia, precum si despre serviciile integrate de care vor beneficia companiile selectate pot fi gasite pe site-ul Beneficiarului: www.schultz.ro sau pe site-urile partenerilor: www.ccisv.ro (regiunea Nord-Est) si www.srafbv.ro (regiunea Centru).

Persoana de contact: Oana Nastase, Manager de proiect, Schultz Consulting, e-mail: [email protected].

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.