Externalizarea serviciilor – o solutie ce aduce un beneficiu net companiilor

0
1 iulie 2008

Agora Technology Conferences lanseaza spre discutie beneficiile aduse de externalizarea serviciilor IT&C pentru companiile romanesti, pe 02 iulie 2008 la Bucuresti.

Pe data de 02 iulie 2008, CIO COUNCIL, Institutul Bancar Roman si Agora Media organizeaza conferinta "Outsourcing (Externalizarea serviciilor)" in Aula Institutului Bancar Roman, incepand cu ora 09:30.

Cel de-al cincilea eveniment din seria Agora Technology Conferences (ATC) se adreseaza persoanelor de decizie si directorilor IT din marile companii din Romania si/sau institutiile financiar-bancare, telecom si utilitati, companii cu o cifra de afaceri de peste 5 milioane de euro si directorilor de IT din Administratia Publica Centrala.

Chiar daca, pe masura cresterii lor, entitatile economice consuma tot mai multe resurse pentru a obtine rezultate pozitive cu scopul supravietuirii intr-un mediu concurential, ele nu sunt obligate sa "intretina" totul in acelasi cadru limitativ al propriului organism. Externalizarea serviciilor se refera la detasarea activitatilor socotite adiacente pentru buna desfasurare a vietii unei entitati, catre terti, in general prestatori de servicii.

Externalizarea de servicii constituie de ani buni singura modalitate prin care multe entitati economice, mai ales cele ajunse la dimensiuni apreciabile, isi asigura pastrarea competitivitatii pe piata si, prin aceasta, insasi continuarea existentei. Conferinta ATC dedicata solutiilor IT&C de externalizare de servicii reprezinta un prilej excelent de prezentare a acestui fenomen si a solutiilor concrete prezente pe piata romaneasca la ora actuala.

"Externalizarea serviciilor este o solutie la care apeleaza tot mai multe companii romanesti, mai ales de cand Romania s-a integrat in Uniunea Europeana si companiile din afara iau tot mai des deciza de a-si deschide o filiala si in Romania. Niciodata nu poti detine toate competentele in cadrul organizatiei. Din acest motiv tot mai multe companii apeleaza la externalizare unor servicii, preferand sa se concentreze pe business-ul de baza. Conferinta din 2 iulie va pune accentul in primul rand pe bunele practici in outsourcing.", spune Romulus Maier, Director General Agora Media S.A.

Raiffeisen Informatik, IIRUC Service, Gartner Romania, S&T, IBM si Azure Software vor prezenta solutiile si serviciile pe care le propun companiilor pentru eficientizarea activitatii lor. Prezentarile si dezbaterile din cadrul conferintei se vor axa pe conceptele si solutiile IT&C de ultima ora legate de nevoile acestor companii de a obtine rapid raspunsuri pentru a putea lua decizii.

Contact:
Andreea Maier,
PR Manager Agora Media SA
Telefon: 021-330.92.82
E-mail: [email protected]

Sursa: Plandeafacere.ro, 1 iulie 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.