Executive Program in Business Administration, 24 – 30 oct 2010

0
Pentru ca vremurile extraordinare necesita masuri extraordinare, Interact organizeaza intre 24 si 30 octombrie Programul Executiv de Administrare a Afacerilor.

Programul este realizat in parteneriat cu Business Today International, una dintre cele mai importante companii de training la nivel mondial specializate in dezvoltarea si adaptarea simularilor de afaceri.


De ce sa participi acum la acest program?

– Pentru a dezvolta abilitatile necesare unui lider acum si in viitor
– Pentru a dobandi abilitatile si cunostintele necesare pentru a face fata schimbarilor in mediul de afaceri
– Pentru a dezvolta competentele necesare in administrarea cu succes a unei afaceri: gandire strategica, luarea deciziilor, implementare, coordonare, previzionare si cum se intregreaza compania ta in contextul macroeconomic.

Care este structura programului?

– Durata este de 6 zile si 1/2
– Elaborarea unui proiect si sustinerea acestuia pentru obtinerea certificatului de absolvire
– Ceremonia de absolvire, sfarsitul lunii noiembrie

Care sunt beneficiile tale ca participant?

– Programul are un impact mare datorita aplicabilitatii imediate asigurata de simularea de afaceri, unde participantii pot testa imediat noile cunostinte si abilitati
– Integreaza cunostintele de tip ‘hard’ (macroeconomie, strategie, financiar, marketing) cu cele de tip ‘soft’ (negocire, luarea deciziilor, prezentare, comunicare etc.)
– Contine studii de caz relevante pentru industriile prezente in program
– Facilitatorii sunt consultanti cu expertiza internationala
– Programul se desfasoara intr-un mediu residential

Ce teme iti propune Executive Program in Business Administration?

– Strategia afacerii, Leadership, Finante, Managementul Proceselor de Business, Luarea deciziilor, Macroeconomie, Marketing, Negociere
– Alte abilitati: Abilitati de prezentare, Managementul conflictelor, Comunicare, Lucrul in echipa.

Cine faciliteaza ?

Alex Kock, CEO al Business Today International, a sustinut din 1998 programe de training si consultanta in domeniul financiar, de gestionare a afacerii, management strategic si abilitati antreprenoriale bazate pe simulari de afaceri. A derulat programe in companii din Europa, America, Asia si Australia. A oferit consultanta in companii multinationale, a lucrat cu industrii variate (Telecom, FMCG, Retail, Pharma, Energy) pe piata din Romania pe teme de strategie, conducerea afacerii si financiar, la cel mai inalt nivel in organizatie.
Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.