Executive Coaching Level 1 la Bucuresti

0

sir_john_withmorePerformance Consultants International va sustine pe 22 si 23 mai training-ul Introduction to Executive Coaching. Trainingul va fi sustinut in mod exceptional de Sir John Whitmore, Executive Chairman al Performance Consultants International si considerat de The Guardian Business Coach nr. 1.

Cui se adreseaza?
Executive Coach Training se adreseaza managerilor si liderilor, consultantilor independenti, coach-ilor si profesionistilor HR care doresc sa dezvolte un nou tip de leadership.

Beneficii:
Va ofera sansa de a invata, de a intelege si de a aplica abilitati de coaching de inalt nivel. Veti analiza metoda de gandire care va va ajuta in luarea deciziilor precum si in relatia cu colegii si clientii dvs. Veti dobandi capacitatea de ajuta echipele si oamenii sa-si dezvolte instinctele si ideile si, totodata, sa aduca la viata valorile organizationale. Practica este o lectie de viata incredibila si captivanta pentru toti.

Obiective:
1. Sa raspunda nevoii urgente pentru un nou tip de conducere si management in cadrul organizatiilor.

2. Sa va initieze si ghideze in trecerea de la management-ul ierarhic la o colaborare structurata, care include implicarea totala si inteligenta colectiva mobilizata a angajatilor, indiferent de nivelul lor; crearea unui mod de constientizare intr-un grad inalt, de auto-resposabilitate, de pasiune si incantare pentru toti angajatii.

3. Sa dezvolte viitorii conducatori originali, adaptabili si agili, cu o viziune deschisa, mai valorosi si de ultima ora, concentrati pe o strategie si o sustinere a intregului sistem.

4. Ajuta participantii in dezvoltarea personala, privind propria lor participare la aceasta transformare, acum ca si in viitor.

5. Accentuaza dorinta de dezvoltare, de intelegere si de realizare a propriului potential. Ajuta la identificarea propriei identitati cu cea a companiei, acestea doua identitati indicand aceeasi directie, fara divergente, creind un spatiu in care respectul este total si reciproc.

Nivelul 1 va va fi de ajutor in:

1. Dezvoltarea abilitatilor dvs. de baza in coaching si a abilitatii de a aborda situatiile intr-un stil specific coaching-ului;

2. Experienta practica, cu aplicabilitate in munca dvs legata de coaching;

3. Posibilitatea de a impartasi experienta cu un grup de oameni cu aceleasi preocupari ca si ale dvs. precum si posibilitatea de a acumula energie si dezvoltare interioara din partea acestora;

4. Descoperirea propriului potential in incercarea de a deveni un conducator, manager sau coach mai bun;

5. Intelegerea, motivatia si energia prin coaching;

6. Crearea fundamentului pentru extinderea experientelor, in dezvoltarea abilitatilor si atingerea unor nivele inalte de cunostiinte prin urmatoarele nivele ale ECT-ului.

Costul programului este de 1400 de Euro + TVA.

Sir John Whitmore este Executive Chairman al Performance Consultants International. Este o voce recunoscuta international in domenii precum leadership si schimbare organizationala, cu experienta in crearea culturilor de coaching si a programelor de leadership. Este autorul cartii Coaching for Performance, vinduta in peste 500 000 de exemplare in intreaga lume.

Performance Consultants International desfasoara programe de coaching, leadership si transformare organizationala cu rezultate in atingerea unui inalt nivel de performanta in companii din intreaga lume.

Inscrieri si detalii suplimentare la www.pubicshare.ro si la [email protected].

Persoana de contact:

Clementina Anghelache
[email protected]

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.