Eveniment: Fonduri de finantare pentru companii

0

17 octombrie 2007

Oamenii de afaceri din judetul Maramures sunt invitati miercuri, 31 octombrie, la hotel Ambassador din Baia Mare, sala de conferinte, intre orele 09:30 – 14:00, la seminarul "Solutii de finantare, produse si servicii pentru IMM" unde vor afla noutati despre fondurile europene si guvernamentale si modul de accesare a acestora, dar si despre creditele bancare, solutiile integrate de comunicatii dedicate si asigurarea afacerilor.

Evenimentul este menit sa aduca in atentia institutiilor de stat problemele legate de finantarea intreprinderilor mici si mijlocii, dar si de a prezenta oamenilor de afaceri solutii reale de acces la fondurile pentru investitii.

Astfel, in cadrul discutiilor vor fi prezentate toate liniile de finantare disponibile pentru acest segment, incluzand credite, programe de finantare externe, granturi, programe de finantare de la bugetul de stat, dar si solutii pentru Start-up-uri. In acest fel, oamenii de afaceri din zona vor putea afla direct de la reprezentantii bancilor, cu decizie directa in procesul de creditare, care sunt cele mai bune solutii de creditare pe care trebuie sa le acceseze fiecare categorie de firma. De asemenea, in cadrul discutiilor intreprinzatorii vor putea afla mai multe informatii despre creditele de refinantare.

Avand in vedere importanta componentei informatice in activitatea oricarei firme, dezvoltatorii de solutii si produse IT&C isi vor prezenta produsele si serviciile adresate intreprinzatorilor mici si mijlocii. Asfel, oficiali ai companiilor IT&C de top vor prezenta modalitatile prin care solutiile si aplicatiile informatice pot duce la cresterea productivitatii firmelor, aducand valoare adaugata. Practic, oficialitatile vor raspunde, punctual, fiecarui investitor, in functie de problema cu care se confrunta.

La eveniment participa oficiali din cadrul Administratiei locale, Ministerului pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale – Oficiul Teritorial Cluj Napoca, Directiei Finantelor Publice, Oficiului Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), diplomati, parlamentari, reprezentanti ai celor mai importante banci de pe piata romaneasca, ai fondurilor de garantare a creditelor pentru IMM, ai companiilor de IT&C, consultanti financiari si oameni de afaceri.
  Evenimentul este organizat de Templus Advertising, Ministerul pentru Interprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale Cluj si Consiliu Local al IMM Baia Mare, in parteneriat cu BCR, Romtelecom, BRD, Generali Asigurari, FNGCIMM, Senior Interactive, SincronHR, Oriflame, Cramele Recas, Supreme Chocolat.

Parteneri media: Ziarul Financiar, Graiul Maramuresului, Informatia zilei, Orizont Tv, TL +, Radio Impact, Radio Galaxia, Smart Bank, Smart Financial, Finantare.ro, Comunicate Media, Bani si Afaceri.

Seminariile "Solutii de finantare, produse si servicii pentru IMM-uri" organizate de Templus Advertising vin in intampinarea mediului de afaceri reprezentat de intreprinderile mici si mijlocii, prin facilitarea intalnirilor directe atat cu reprezentantii administratiei locale cat si cu persoane cu functii de decizie din cadrul bancilor si a altor institutii implicate in activitatea economica, ce dezvolta programe dedicate sectorului IMM.

Seminariile fac parte din campania "Activ Investor" initiata de Templus in urma cu aproape 3 ani, si care cuprinde peste 50 de evenimente B2B, organizate in 30 de orase importante din tara si in Bucuresti, campanie care a reunit la masa dialogului ministrii, parlamentari, reprezentanti ai administratiei locale din fiecare zona, ai institutiilor cu incidenta asupra mediului de afaceri autohton si peste 5000 de intreprinzatori.

Pentru mai multe detalii:
Valentina Moraru
Director general Templus Advertising
Tel: 0748881356
E-mail: [email protected]
Website: templus.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.