Eveniment de mediere de parteneriate in Germania

0

18 iulie  2007

Autoritatea Nationala pentru Cercetare stiintifica si-a propus sa sustina, prin intermediul proiectului Eu-Ro Contact finantat in cadrul Programului Cercetare pentru Excelenta CEEX 2006, cresterea vizibilitatii internationale si a atractivitatii sectorului inovativ ICT din Romania, atat din punct de vedere al cercetarii, cat si din punct de vedere al cooperarii economice.

Pentru aceasta, institutia si-a propus sa organizeze un eveniment de mediere de parteneriate in Germania, eveniment ce este sustinut de catre Societatea Germana pentru Cooperare Tehnica (gtz) si de catre Centrul pentru Inovare si Tehnica al landului Renania de Nord Westfalia (ZENIT). Evenimentul va avea loc in perioada 6 – 14 octombrie, la Muelheim an der Ruhr, la sediul ZENIT.

Societatea Germana pentru Cooperare Tehnica (gtz) desfasoara in Romania incepand din 1994 Programul de Promovare Economica si Ocupare a Fortei de Munca (WBF), doua dintre componentele prioritare fiind dedicate respectiv sprijinirii sectorului IT in Romania si transferului tehnologic si inovarii. GTZ joaca rolul de catalizator al proceselor inovative in Romania, sprijinind cu precadere colaborarea romano-germana in domeniul IT & Software.

ZENIT este o organizatie specializata in transfer tehnologic si inovare a landului Renania de Nord Westafalia. Este considerat cel mai bun Innovation Relay Center din Europa, fiind astfel un expert in organizarea de evenimente de brokeraj.

Actiunea se va desfasura la Muelheim an der Ruhr, la sediul ZENIT, care se va ocupa de mobilizarea partenerilor germani potriviti profilului si dorintelor participantilor de colaborare.

Taxa de participare la eveniment este de 700 EUR, care corespunde unui pachet de servicii complet, ce include: transport cu autocarul, cazare / mic dejun in cadrul hotelurilor (camere single); mesele de pranz si de seara indicate in program; program de specialitate si discutii la fata locului si sprijin organizational. In cazul in care participantul calatoreste individual tariful de persoana este de 500 EUR.

Confirmare de participare si plata:
– 30.08.2007 – Termen pentru exprimarea interesului de participare,
– 20.09.2007 – Termen pentru confirmarea ferma de participare
– 10.10.2007 – Termen pentru plata taxei de participare (in numerar, la sediul ZENIT)

Persoane de contact

Daniel Cosnita
Senior Project Manager 
IBD/GTZ Romania
Tel.: +40 21 3190176
Fax: +40 21 3190181 
Email: [email protected]

Sorin Baban
Director Marketing
IPA S.A. Bucuresti
Tel.: +40 21 3180017
Fax: +40 21 3161620
Email: [email protected]

Sursa: Redactie PlandeAfacere.ro, 18 iulie 2007

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.