…even mammoths can be Agile

0

Cover Agile CC_2013Suita de evenimente dedicate managementului de proiect continua la Cluj si Bucuresti. Confucius Consulting in parteneriat cu Today Software Magazin organizeaza in luna martie 2 evenimente:

Eveniment „…even mammoths can be Agile” – editia a doua – 15 martie 2013, Cluj-Napoca (City Plaza – Ballroom)
Eveniment „…even mammoths can be Agile” – editia a treia – 22 martie 2013, Bucuresti (Capital Plaza)

In cadrul primei editii de la Cluj (puteti viziona poze si video pe pagina noastra de Facebook) am aflat cum se aplica metodologiile Agile in proiectele unor companii IT precum AROBS Transilvania, Betfair, iQuest, ISDC, 3Pillar Global si care este impactul utilizarii acestor metodologii la nivelul unor afaceri precum Bitdefender, Confucius Consulting, sau Endava. Vom aprofunda cateva din aceste teme, dar aducem si teme noi din Scrum, Kanban sau XP.

Vom avea mai multi Manny (a se citi speaker) internationali care ne vor vorbi despre experientele „de-afara” – printre acestia, printre acestia, Paul Nagy ne va vorbi despre greseli frecvente in adoptarea metodologiei Scrum, iar Gloria Miller va veni cu exemple concrete de implementare a metodologiilor Agile in organizatii! -, dar si Manny (a se citi tot speaker) locali care „trag” alaturi de noi. Iar pentru a ne mentine in tema evenimentului, Diego va testa „agilitatea” participantilor in cadrul unui concurs cu premii surpriza.

Cluj
Evenimentul se va desfasura pe 15 martie (09.00-17.00), la City Plaza – sala Ballroom. Taxa de participare este de 100 lei, dar la cererea expresa a lui Sid, aceasta va fi doar 70 lei pentru cei care se grabesc si se inscriu pana pe 1 martie. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti un email la adresa [email protected].

Bucuresti
Evenimentul se va desfasura pe 22 martie, la Capital Plaza – sala Ion Mincu, iar taxa de participare este de 250 lei, dar la cererea expresa a lui Sid, aceasta va fi doar 200 lei pentru cei care se grabesc si se inscriu pana pe 1 martie. Tot ce trebuie sa faceti este sa sa ne trimiteti un email la adresa [email protected].

Nu ezitati sa ne contactati daca mai aveti nevoie de alte detalii.

Alaturi de noi, Manny, Ellie, Sid si Diego va asteapta cu mare drag!

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.