…even mammoths can be Agile revine in luna martie cu doua evenimente interesante dedicate managerilor de proiect, la Cluj-Napoca si Bucuresti

0

Cover Agile CC_2013Confucius Consulting va avea doua evenimente in cadrul carora se vor discuta cele mai noi concepte si principii ale abordarilor Agile. Primul va fi organizat la Cluj-Napoca, in data de 15 martie 2013 (City Plaza – Ballroom) iar cel de-al doilea la Bucuresti, in data de 22 martie 2013 (Capital Plaza).

Nu rata Workshop Kanban: Optimise Success, sustinut de David Andersen in data de 23 martie!

Mai multe detalii: http://colorsinprojects.ro/eveniment-bucuresti

In cadrul primei editii „…even mammoths can be Agile…”, ce s-a desfasurat la Cluj-Napoca in septembrie 2012, participantii au aflat cum se aplica metodologiile Agile in proiectele unor companii IT din Romania si care este impactul utilizarii lor.

In noile editii se vor aprofunda cateva din aceste teme, dar si subiecte noi din Scrum, Kanban sau XP. Printre invitatii evenimentelor se numara specialisti internationali, precum David Anderson, parintele metodologiei Kanban, cel mai renumit autor de carti din domeniu, Paul Nagy si Gloria Miller dar si specialisti locali din companii de renume: Simona Bonghez – Confucius Consulting, Adrian Lupei – Bitdefender, George Anghelache si Cristian Cazan – Endava, Imre Miko- Small Footprint, Ovidiu Dolha – ISDC,  Claudiu Anghel –  iQuest.

Nu e de ignorant nici concursul cu premii surpriza, unde vom testa „agilitatea” participantilor.

Pentru inscrieri si mai multe informatii, va invitam sa ne scrieti la [email protected]. Taxa de participare pentru editia din Cluj este de 100 lei si de 250 lei pentru editia din Bucuresti, dar pentru cei care se grabesc si se inscriu pana la 1 martie, taxa va fi doar 70 lei pentru Cluj, respectiv 200 lei pentru Bucuresti.

Detalii si pe www.colorsinprojects.ro.

Va asteptam cu drag!

Sponsorii evenimentelor:
Liberty Technology Park, Endava, ISDC, iQuest, 3Pillar Global, Small Footprint.

Partenerii evenimentelor:
PMI Romania, Business Days, Cariere Online, Business Woman, managementul-proiectelor.ro, finantare.ro, Marketwatch, 4Antreprenoriat.

Partener pe tehnologie:
Bittnet Systems

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.