EUSol, Solutii europene pentru afaceri

0

17 septembrie 2008

Agentia de publicitate BTL Design organizeaza la Timisoara, la sala de conferinte a Best Western Ambasador, conferinta EUSol, Solutii Europene pentru Afaceri, pe 18 septembrie, la ora 9.00.

In cadrul acestei conferinte, companiile timisorene vor putea asculta, in plenara a doua, studii de caz pentru accesarea fondurilor europene.
 
Evenimentul face parte dintr-o serie de conferinte dedicate mediului de afaceri din marile centre economice ale tarii.  

Partenerii conferintei de la Timisoara sunt Eximbank, Vodafone, BCR, Rina Romania, Coface Romania, Progesa&Partners.
 
Accesul reprezentantilor companiilor la eveniment este gratuit, simpozioanele dorindu-se o platforma de informare a mediului de afaceri, si un prilej de schimburi directe intre companiile care doresc sa acceseze fonduri europene, si cele care sustin acest demers.

Conferinta este structurata in doua parti, si este moderata de Carmen Popescu, Vicepresedinte al "Confederatiei Asociatiilor de Afaceri Transilvania".  
 
Prima plenara va aborda temele solutii de eficientizare a afacerilor, solutii de finantari din fonduri europene si guvernamentale, de securizare a afacerii, si in general va incerca sa raspunda intrebarii: "Cum ne finantam printr-un proiect de accesare a fondurilor europene?".

Aici, companiile vor putea asculta interventii ale Bancii Comerciale Romane, Vodafone, Eximbank, Coface Romania. Toti vorbitorii au o vasta experienta in domeniile respective si sunt la dispozitia reprezentantilor companiilor timisorene care vor participa la eveniment, pentru intrebari si detalii suplimentare.
 
In cea de-a doua parte a evenimentului, organizatorii de la BTL Design au dorit sa prezinte studii de caz in care sa se analizeze etapele accesarii fondurilor europene, precum si problemele intampinate in constructia si derularea proiectelor din fonduri europene.  
 
Astfel, Lelica Crisan, Director Executiv la OTIMMC Timisoara va face o prezentare generala  a POS-Cresterea Competitivitatii Economice Axa prioritara 1 – Un sistem inovativ de productie.

In continuarea evenimentului, Eugen Cosma, Consultant  –  Progesa & Partners va prezenta studii de caz (POS-Cresterea Competitivitatii Economice) Axa prioritara 1 – Un sistem inovativ de productie. Companiile prezente in sala vor putea sa puna in mod direct intrebari consultantilor.
 
Conferinta se va incheia cu o tombola cu premii surpriza oferite de organizatori si partenerii conferintei.

Partenerii media ai conferintei sunt Adevarul, Smartfinancial, Smartbank, Finantare.ro, Startups, Ziua de Vest si Kiss FM Timisoara.

Agentia BTL Design este organizator de evenimente corporate sub brand propriu, si in acest moment deruleaza doua programe de evenimente in domeniul economic: "Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor" ce s-a desfasurat anul acesta in  27 de orase, si "EUSol – Solutii europene pentru afaceri" ce se va derula pana la sfarsitul anului in sase editii.  
 
Orice alte detalii, ca si fotografii de la evenimentele trecute, puteti sa gasiti la www.btldesign.ro.

Pentru orice alte informatii, va stau la dispozitie: Gabriela Malcinschi, la telefon 0724229024, sau prin e-mail la [email protected], [email protected]  

Despre BTL Design

Din 2003 BTL Design este specializat in promovarea B2B si este unul dintre mari organizatori de evenimente de afaceri din tara. Are deasemenea o oferta variata de servicii: publicitate "below the line", publicitate neconventionala, realizare de strategii complexe de comunicare si relatii publice, oferirea de suport logistic pentru organizarea unor intalniri societatea civila – administratie publica (factori politici, sociali, mediu de afaceri), organizarea unor evenimente speciale (conferinte, mese rotunde, workshop-uri), elaborarea mapelor de presa, concepere conferinte, seminarii, gestionarea relatiilor cu mass-media (interviuri, realizarea de poze, articole).

Aria de activitate a societatii se extinde in functie de cerintele fiecarui client. BTL Design realizeaza campanii publicitare care au efecte imediate, corelate cu ajutorul acordat clientilor pentru realizarea obiectivelor pe termen lung.

Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Plandeafacere.ro recomanda www.Traineri.ro.

Sursa: Plandeafacere.ro, 17 septembrie

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.