European Project Consulting la Conferinta Finantare.ro 2011, Iasi!

0
logo_eupcEuropean Project Consulting, este o companie romaneasca, infiintata in anul 2006, ce ofera consultanta pentru management si afaceri, serviciile sale adresandu-se in egala masura autoritatilor administratiei publice si persoanelor fizice si juridice din domeniul privat.

In prezent, compania isi desfasoara activitatea atat la nivel national, avand birouri in Bucuresti, Pitesti si Slobozia, cat si la nivel international, in Turcia, Serbia si Bulgaria.

Domeniile in care compania ofera asistenta sunt variate, printre acestea numarandu-se gestionarea si atragerea fondurilor europene, elaborarea de documentatii tehnico-economice si cereri de finantare pentru fonduri europene si nationale, management de proiect, realizarea de strategii de dezvoltare locala pentru autoritati publice si companii private, formarea profesionala a adultilor, precum si consultanta in afaceri.

Obiectivul principal este de a asigura servicii de consultanta si management de standard inalt pentru persoane fizice si juridice din domeniile public si privat. Toate actiunile sunt intreprinse pentru a rezolva cu amabilitate, promptitudine, profesionalism si creativitate cerintele si necesitatile acestora.

De asemenea, European Project Consulting este furnizor de servicii de formare profesionala si desfasoara un program complex de cursuri certificate de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si CNFPA, destinat specialistilor din diverse domenii de activitate, inclusiv celor din domeniul gestionarii fondurilor europene.

In plus, expertii companiei European Project Consulting sunt implicati in activitati de cercetare si dezvoltare materializate inclusiv prin publicarea mai multor volume, dintre care amintim: „Finantari europene pentru proiecte ce presupun activitati de cercetare, dezvoltare si inovare: instrumente utile de lucru„, „Elaborarea proiectelor cu finantare din fondurile structurale pentru IMM-uri„, „Fonduri structurale pentru administratia publica: elaborarea si implementarea proiectelor in perioada de programare 2007-2013„, „Ghidul finantarilor europene„.

Contact:
Website: http://www.iasi2011.finantare.ro
E-mail: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.