Ensight Internship 2007

0

2 mai 2007

Ensight si Business Club provoaca tinerii dinamici, creativi si capabili sa ia contact direct cu ceea ce inseamna consultanta in management. Programul de internship este menit sa scoata la lumina oameni talentati si dedicati performantei, care isi doresc sa-si construiasca o cariera si sunt dornici sa contribuie la rezultatele unei echipe de succes.

Studentii in ani terminali din domeniile: management, finante, drept, IT, resurse umane, distributie, si marketing sunt invitati sa se inscrie; CV-ul si scrisoarea de intentie trebuie trimise la adresa de mail [email protected] inaintea datei de 7 mai 2007 pentru a fi luate in consideratie.

Internship-urile se vor desfasura in perioada 1 iulie – 1 decembrie, fiecare student selectat urmand sa petreaca 2 luni in echipa Ensight. Prima runda de interviuri va fi organizata de membri Business Club. Cei selectati pot trece in urmatoarea etapa cand se vor intalni cu membrii echipei Ensight pentru al doilea interviu.

Programul este conceput astfel incat sa ofere acces atat la informatii teoretice si practici specifice departamentului ales, cat si la cunostintele si abilitatile specifice profesiei de consultant.

Programul Ensight Internship, aflat anul acesta la cea de a doua editie, va fi guvernat de motto-ul "Put wind in your sails".

Sursa: Redactie Plandeafacere.ro, 2 mai 2007

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.