EMPRETEC 2009 – Entrepreneurship NOW

0

manager_proiectO multime de universitati ne invata cum sa fim manageri si sa administram afaceri “caldute” pe timp de “pace”.
Nici o universitate nu ne invata cum sa fim antreprenori, cum sa construim de la zero o afacere, cum sa o aparam sau sa o dezvoltam in timpuri grele ori perioada de recesiune.
Si, nu intotdeauna, managerii buni pot fi si buni antreprenori.

Ce fac diferit cei care au succes in business?
Ce anume face diferenta intre doua afaceri din acelasi domeniu, astfel incat una sa fie mai de succes decat cealalta?
Ce au in comun primii 60 de antreprenori de succes din lume in situatii de negociere cu bancile sau partenerii de business, impunere, conducere, controlul rezultatelor, influentarea celorlalti, lucrul in echipa?
Cum functioneaza o afacere de succes?

Raspunsul la toate aceste intrebari il gasesti in workshop-ul EMPRETEC, care are la baza peste 25 de ani de studii psihologice avansate pe lideri si oameni de afaceri de succes.

EMPRETEC  este un program international de dezvoltare antreprenoriala si relaționare in business, desfasurat sub egida Natiunilor Unite si operational in 27 de tari pe 3 continente, promovat la nivel national cu recomandarea Guvernului Romaniei si organizat de Asociatia pentru Antreprenoriat din Romania (APAR).

EMPRETEC se adreseaza antreprenorilor sau potentialilor antreprenori. In viziunea acestui program antreprenorii sunt reprezentati de intreprinzatori, toti cei care dezvolta/ detin afaceri proprii.
Acest workshop este o experienta absolut unica, fiecare participant avand dreptul sa beneficieze de EMPRETEC doar o singura data in viata.

In cele 9 zile de atelier de lucru intens vei trai experienta celor mai de succes antreprenori din lume, iti vei recunoaste punctele puternice si le vei identifica pe cele pe care doresti sa le imbunatatesti. Experienta zilnica castigata o vei putea testa si aplica in toate exercitiile atelierului de lucru si in afacerea curenta.

Bazat pe metodologia invatarii experientiale, EMPRETEC abordeaza antreprenoriatul din punct de vedere comportamental. Spre deosebire de majoritatea produselor din piata, acest atelier foloseste andragogia, si nu pedagogia. In mod atipic, echipa de training nu este formata din teoreticieni sau profesori, ci antreprenori care gestioneaza una sau mai multe afaceri, fiind certificati de catre Natiunile Unite ca si facilitatori pentru antreprenoriat. Acestia aduc cu sine experiente reale de afaceri cu aplicativitate ridicata pentru a livra un program premium.

In 2009, EMPRETEC este planificat a se desfasura la:
-Bucuresti in perioada 29 mai – 6 iunie
-Constanta in perioada 12 iunie – 20 iunie
-Timisoara in perioada 18 septembrie – 26 septembrie
-Craiova in perioada 2 octombrie – 10 octombrie
-Bucuresti in perioada 16 octombrie – 24 octombrie
-Cluj in perioada 13 noiembrie – 21noiembrie

Rezerva-ti un loc din timp pentru a prinde pret special.
Revolutia business a inceput. Schimbarea iti apartine.

Sorin Matei
Membru APAR
[email protected]
www.apar.biz

Sursa: Plandeafacere.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.