Elita tinerilor antreprenori se reuneste la Cluj

0
Conferinta Nationala JCI Romania Next Level Business – evenimentul de business al toamnei in Cluj-Napoca se va desfasura la finalul acestei saptamani, in perioada 21-24 octombrie 2010 la sediul ISDC si hotel City Plaza. Evenimentul este organizat de catre voluntarii JCI Cluj-Napoca si se adreseaza tinerilor antreprenori, manageri, leaderi si specialisti din domenii diverse.

Integrand activitatea dinamica a comunitatii locale si de business clujene, strategia si spiritul JCI, conferinta Next Level Business se axeaza pe domenii de interes precum Marketing, Sales, IT, Public Speaking, Coaching, HR, Finance, Strategy, Management.

Temele vor fi conturate sub forma de traininguri, workshop-uri, prezentari, lansare de carte, competitie si demonstratie de debate si public speaking, petreceri si networking.

Speakerii sunt reprezentati de personalitati de renume, membrii JCI din tara si strainatate printre care: Marius Ghenea (antreprenor de succes), Radu Tudorache (investitor activ), Horatiu Cocheci (PriceWaterHouse Coopers), Kai Roer (trainer, JCI Norvegia), Todi Pruteanu (Microsoft), Valentin Deac (Nokia), Kerekes Sandor (CCIRM), Doru Panaitescu (marketeer.ro), Radu Negulescu (LoadingMedia), Mihail Musat (Hostway Romania), Mihai Alexa (broker), Alexandru Stupar (SMS Link), Adam Solai Fisher (Prezi.com), Bogdan Iordache (Conectoo), Eusebiu Burcas (DeKlausen), Lorand-Soare Szasz (Coaching4you), Cristian Fertea (Initial HR), Karolina Luna (JCI Suedia), Hedi Hoka (doctor in psihologie) Carmen Todor (Genium), Mihai Russu (avocat), Marius Alexa, (JCI Iasi), Radu Limpede (JCI Bucuresti), Ionut Boldizsar (JCI Sibiu), Rodica Lupu (JCI Bucuresti), Marius Pop (JCI Tg. Mures), Mihaela Stroe (JCI Bucuresti), Marius Vetrici (JCI Bucuresti), Ciprian Gavriliu (JCI Bucuresti), Cristina Varo (JCI Cluj-Napoca).

In cadrul conferintei se vor lansa in premiera in Romania doua carti de referinta:

  • Bulgarele de zapada – Warren Buffet si viata ca afacere de Alice Schroder, proiect sustinut de editura InjoyBooks.
  • The Leaders Workbook de Kai Roer – membru JCI, speaker si trainer motivational; moment parte integranta a campaniei umanitare JCI si United Nations „Nothing but Nets” .

Incepand din aceasta toamna, JCI Romania dezvolta un proiect la nivel national care are ca scop crearea unei platforme unde sa se nasca solutii si idei sub forma proiectelor de reglementari in domeniul economic si social. Acesta se va lansa in cadrul conferintei printr-o demonstratie de debate in colaborare cu ARDOR cu titlul „Acest Parlament ar adopta legea Lobby-ului” si are ca obiectiv familiarizarea audientei cu subiectul adoptarii legii lobby-ului in Romania.

Competitia de Public Speaking, organizata in colaborare cu Toastmasters Cluj se va desfasura in doua etape distincte – discursuri improvizate si pregatite iar premiile vor fi oferite din partea celor doua organizatii.

Junior Chamber International este cea mai mare organizatie globala pentru tineri lideri si antreprenori, care militeaza pentru implicarea acestora in viata economica, politica si sociala si realizeaza proiecte in urmatoarele domenii: dezvoltare individuala, dezvoltare internationala, afaceri si comunitate. JCI Romania are filiale locale in Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Tirgu Mures, Bacau, Sibiu, Brasov, Timisoara, Lugoj, Suceava, Botosani, Oradea, Piatra Neamt, Brasov, Constanta. Mai multe informatii pe www.jci.ro.

Injoy Books este o editura infiintata in anul 2007 din dorinta de a aduce in Romania carti practice, bestseller-uri internationale care demonstreaza ca succesul nu este destinat doar celor mai norocosi dintre noi. Colectia Raftul de Succes cuprinde titluri care vorbesc despre oameni, viziuni, sperante si momente-cheie care au dus la realizarea unor lucruri extraordinare. www.injoybooks.ro

Toastmasters Cluj este o organizatie nonguvernamentala, non-profit, membra a Toastmasters International care practica o metoda de invatare pentru cei care doresc sa devina buni oratori si buni leader. Mai multe detalii pe www.cluj.toastmasters.ro

Ioana Sfarlea
President 2010 JCI Cluj-Napoca
JCI – Junior Chamber International
Telefon: +4 (0) 740 430779
[email protected]
www.jcicluj.ro
www.jci.cc

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.