Eficienta economico-financiara la nivel European

0

17 septembrie 2007

Cum beneficiem de pe urma integrarii Romaniei in UE? Se pare ca la aceasta intrebare au gasit raspunsul prea putini manageri, in special cei din zona IMM-urilor. Orice afacere, mica sau mare, trebuie sa respecte criteriile UE.

Aceste criterii sunt dificile si extrem de variate, pornind de la igiena productiei pana la raportarile financiare specifice. Practic, orice companie trebuie sa investeasca mult mai mult decat pana acum pentru a-si putea continua afacerea.
Beneficiile sunt aproape pentru cei care au o dorinta de a trece primii la fapte. In primul rand, toate investitiile facute in companie o vor face mult mai profitabila. Productivitatea va creste, iar raportarile standardizate vor oferi managementului un instrument de lucru pretios in stabilirea strategiilor companiei.

Antreprenorul roman va trebui sa se orienteze catre intreaga piata comunitara, unde isi va putea oferi produsele si serviciile fara nici un impediment.
Dintre solutiile de management al afacerii pregatite de companiile romanesti pentru a intruni toate conditiile si standardele europene se distinge cea de la SIVECO Romania. Aceasta a lansat la inceputul anului versiunea SIVECO Applications 2010, aplicatie dezvoltata astfel incat sa raspunda exigentelor pietei unice.

Actualii beneficiari apreciaza ca principale atuuri ale acestei solutii buna comunicare, reactia rapida la solicitari, adaptarea la noile cerinte legislative, buna intelegere a cerintelor pe termen lung, a nevoilor de dezvoltare, viteza mare de reactie la solicitari, flexibilitatea produselor oferite.

"Piata unica europeana aduce oportunitati multiple de business, dar impune totodata si orientarea activa si concurentiala, solutiile ERP (Enterprise Resource Planning) devenind, tot mai mult, "nucleul" dezvoltarii viitoare", iar componenta de Management Financiar-Contabil poate fi considerata nucleul pachetului SIVECO Applications 2010, asigurand urmarirea performantelor oricarei activitati economice", declara Aurora Crusti, Line of Business Senior Director la SIVECO Romania.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica, 17 septembrie 2007

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.