Drayton Bird va dezvaluie secretele marketing-ului direct

0
drayton_birdIn data de 23 Iunie 2009, ora 9.00, renumitul Drayton Bird va sustine evenimentul „Marketing Direct” organizat de compania Inter Contact Group impreuna cu European Academy Direct and Interactive Marketing (EADIM). Conferinta va avea loc la Rin Grand Hotel, Bucuresti si se va desfasura sub deviza „Totul despre marketing direct intr-o singura zi – ziua ta cu Drayton Bird”.

Evenimentul „Marketing Direct” a fost creat pentru a raspunde tuturor intrebarilor actuale legate de marketing. in plina perioada de recesiune, cand marile companii ale lumii reduc drastic din bugetele alocate in aceasta directie, un guru al marketingului vine sa reaminteasca importanta marketingului direct in Romania.

Printr-o modalitate interactiva de a comunica si de a transmite informatii celor din jur, Drayton Bird se va folosi de exemple cat mai stranii si mai neasteptate pentru a da un sens, veridicitate celor transmise. Rand pe rand, va trece prin teme care vor acoperi domenii mari precum: Cercetare, Publicitate, PR, Promotie, Marketing experimental, Design de produs, Sponsorizare, Guerilla Marketing etc. Va explica chiar cum reclamatiile se pot transforma in bani.

Conferinta se adreseaza tuturor persoanelor interesate de domeniu, dar cu precadere isi indreapta atentia catre directorii de marketing, brand manageri, referenti marketing, directori de creatie, directori de strategii, directori de media, manageri de research, manageri de comunicare, practicieni din advertising si tuturor antreprenorilor.

Drayton Bird a scris peste 1000 de articole pentru reviste din Europa, Australia, India, UK si Malaysia, a publicat o serie de carti printre care: ‘Marketing Insights and Outrages’, ‘Commonsense Direct&Digital Marketing’, ‘Sales letters that sale’ si este unul dintre fondatorii Institutului de Marketing Direct.

David Ogilvy insusi, legenda advertising-lui, afirma :”Cartea sa pe aceasta tema este aur pur. stie mai multe despre marketing-ul direct decat oricine din lume. Discursurile sale nu sunt numai informative, ci si extrem de amuzante”.

Realizarea acestui eveniment nu ar fi putut fi posibila fara partenerii si sponsorii nostri: Markmedia.ro, Comunicatedepresa.ro, 3ner.ro, ziare.ro, 9am.ro, wall-street.ro, Borg Design, ABC Design&Communication Group, EADIM prin intermediul si cu ajutorul carora am demarat unul dintre cele mai ambitioase proiecte organizate pana acum care speram sa devina un reper in lumea marketer-ilor.

Contact:
Vera Purdel
Victoria Goea
Inter Contact Group
Telefon: 021/2034748
Mobil: 0766.331408
Fax: 0318 163 927
Web-site: www.intercontactro.com, www.intercontactbg.com/drayton

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.