Dracula Business Camp – International School on Project Management

0
jciJCI Cluj-Napoca, in parteneriat cu JCI Romania, JCI European Development Councill si Eximbank organizeaza in perioada 17-21.07.2011, la Bran, prima editie a taberei de vara internationale de project management: Dracula Business Camp.

Programul acestui eveniment va fi focusat pe management de proiecte, avand ca scop de dezvoltarea abilitatilor de planificare, implementare si leadership necesare in dezvoltarea proiectelor si evenimentelor.

Vom avea 30 de participanti de diverse nationalitati, termenul limita de aplicare fiind 30 iunie. Profilul lor este divers, dar au in comun faptul ca sunt tineri antreprenori dornici de dezvoltare profesionala si personala.

Locurile sunt limitate, maximum 50, asa ca daca doriti sa invatati cat mai multe despre managementul de proiect si sa cunoastreti membri JCI din toata lumea va asteptam sa va inscrieti aici:http://draculacamp.jci.ro

Traineri si temele sustinute in cadrul evenimentului sunt:

* Stela Andrei – Defining Vision and Setting Objectives
* Laszlo Pacso – Events Management
* Catalin Silvestru – Activity Planning
* Iulian Olariu – Time Management
* Aurelian Sofica – Leadership in Project Management
* Eusebiu Burcas – Finances Management

Despre JCI

JCI Romania este o organizatie de tineri lideri, antreprenori şi profesionişti afiliata retelei mondiale Junior Chamber International (JCI) care numara mai mult de 200.000 de membri in peste 100 de tari. Misiunea JCI este sa ofere oportunitati de dezvoltare care potenteaza tinerii sa creeze schimbari pozitive. Actiunile pe care le intreprindem sunt grupate in 4 arii: business, comunitate, dezvoltare personala si internationalism.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.