Dr. Harold Kerzner la PMday 2011

0
pmiAsociatia profesionala Project Management Institute Romania Chapter, in parteneriat cu Microsoft, organizeaza Conferinta Internationala PMday in data de 27 Mai 2011, la Hotel Pullman Bucharest World Trade Center, (Piata Montreal, nr.10, Bucuresti).

PMI Romania isi propune sa continue traditia inceputa anul trecut, adunand invitati de renume, care activeaza in domeniul managementului de proiect, voci reputate care sustin cu fervoare aceasta profesie si o promoveaza in toate mediile de profil.

Printre ei, Dr. Harold Kerzner, autorul „Project Management: A Systems Approach to Planning, Scheduling and Controlling„, supranumita „biblia project managementului”, va vorbi pentru prima data, in cadrul conferintei PMday Romania 2011, despre subiectul ultimei sale lucrari „Project Management Metrics, Key Performance Indicators and Dashboards„.

Cartea cu acelasi titlu, care sumarizeaza concluziile cercetarii lui Dr. Kerzner din ultimii ani, va fi disponibila achizitionarii incepand din septembrie 2011. Prezentarea va fi sustinuta virtual, interactiv, audienta avand posibilitatea de a-i adresa intrebari lui Dr. Kerzner in sesiunea de Q&A, de la finalul prezentarii.

Peter Taylor, autorul cartii „The Lazy Project Manager„, va delecta audienta explicand legatura aparent imposibila dintre dinozauri si managementul proiectelor si va explica arta lenei productive.

Urmatorul invitat este un prieten apropiat si mentor al PMI Romania Chapter. Numele lui este Dino Butorac si va impartasi celor prezenti detalii legate de oportunitatea sau amenintarea adusa de outsourcing in PM.

Stephen Forte, Chief Strategic Officer al companiei Telerik, revine la PMday pentru a continua discutiile despre aplicabilitatea metodologiilor Agile. Anul trecut, Stephen a reusit sa capteze atentia celor din public sustinand cea mai interactiva prezentare despre „To Scrum or not to Scrum„.

De data aceasta ne va vorbi despre Kanban, o metodologie Agile cu originea in Japonia, utilizata de cei de la Toyota in sistemul lor de productie, si care s-a extins ulterior si in zona dezvoltarii de software.

A doua parte a evenimentului, formata din 3 sectiuni, va fi dedicata unei tematice specifice, atent selectionata, astfel incat, specialistii din acest domeniu sa poata afla lucruri noi si interesante despre importanta managementului de proiect in orice organizatie orientata spre rezultate.

Conferinta se va incheia cu o sesiune energizanta Pecha Kucha, un concept de prezentare nou, care incepe sa adune din ce in ce mai multi adepti si in tara noastra. Pe scurt, speaker-ul are la dispozitie pentru expunerea ideilor sale fix 6 minute si 40 de secunde si doar 20 de slide-uri concepute mai degraba ca dimensiune vizuala pentru prezentare si nu ca rezumat al acesteia.

Taxa de participare la eveniment este de 640 lei (430 lei pentru membrii PMI Romania). Pentru inscrierea pana pe data de 7 mai, taxa redusa este de 540 lei (respectiv 330 lei pentru membrii PMI Romania).

Pentru informatii suplimentare despre inscrierea la eveniment, speakeri si prezentari, va recomandam sa vizitati site-ul www.pmday.ro.

Va asteptam cu drag!

Despre PMI

Cu aproximativ 500,000 de membri si detinatori de certificari in peste 185 de tari, Project Management Institute este liderul mondial al asociatiilor profesionale din domeniul managementului de proiect. De aproape 40 de ani, PMI pledeaza pentru ideea conform careia managementul de proiect/program/portofoliu poate imbunatati si accelera schimbarea organizationala prin inovare, cresterea performantei si consolidarea avantajului competitiv.

PMI Romania Chapter (www.pmi.ro) este cea mai mare organizatie profesionala a managerilor de proiect din Romania, care, de la infiintarea sa in 2002, a avut o crestere continua, membrii sai fiind sute de manageri de proiect ce reprezinta companii din toate domeniile de activitate.

Pentru detalii suplimentare: Laura Valciu, Director de Comunicare si Publicitate, PMI Romania Chapter, [email protected].

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.