Document Management – de la nevoie la implementare

0

25 iunie 2008

CIO COUNCIL si Agora Media organizeaza conferinta "Document Management", care va avea loc miercuri, 25 iunie 2008, la Hotel Intercontinental, sala Rapsodia, incepand cu ora 09:30.

Cel de-al patrulea eveniment Agora Technology Conferences (ATC) se adreseaza persoanelor de decizie si directorilor IT din marile companii din Romania, companii cu o cifra de afaceri de peste 5 milioane de euro si directorilor de IT din Administratia Publica Centrala.

Activitatea umana contemporana, este, printre altele, o imensa sursa generatoare de hartii, indiferent ca este vorba de documente care intra sub incidenta legilor sau de simple mesaje destinate comunicarii interumane. Nu este vorba doar de gestiunea eficienta a hartiei fizice, cat, in special, de gestionarea documentelor prin intermediul solutiilor oferite de tehnologia informatiei.

Conferinta ATC dedicata solutiilor de Managementul Documentelor isi propune sa demonstreze clar viabilitatea unor asemenea solutii si avantajele adoptarii lor pentru descongestionarea si eficientizarea activitatilor economice. IT-ul este pregatit la ora actuala sa gestioneze eficient tot ceea ce inseamna document. Intrebarea care se pune este: Sunt si oamenii si, implicit, institutiile pregatite sa renunte la obiceiuri si practici impamantenite pentru a-si usura o viata tot mai alerta si mai supusa stresului?

Adobe Romania, S&T, Ager Business Tech, ELO Digital, Unitech Electronics, Docentris, Star Storage si SIVECO Romania vor prezenta solutii, servicii si provocari pentru sistemele informatice din institutiile romanesti, care trebuie sa gestioneze si sa stocheze rapid si eficient o multime de date. Prezentarile, demonstratiile si dezbaterile din cadrul conferintei se vor axa pe conceptele si solutiile IT&C de ultima ora legate de nevoile acestor companii de a obtine rapid raspunsuri pentru a putea lua decizii.

"Volumul documentelor pe care o organizatie le are de administrat creste exponential de la an la an. Majoritatea companiilor romanesti au realizat deja ca au nevoie de o solutie de document management, atat pentru a fi mai eficiente, cat si pentru a se alinia cu legislatia din domeniu, dar foarte putine dintre ele au trecut la implementare. Aceasta conferinta isi propune sa prezinte solutii concrete care sa determine companiile romanesti sa treaca de la faza de constientizare a nevoii la cea de implementare a unei solutii.", spune Romulus Maier, Director General Agora Media S.A.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media PRWave, PRWave Directory, portalul acasa.ro, Clubafaceri.ro, eWeek Romania, Agora News, PC Magazine si Channel Partner Romania.

Despre ATC

Conferintele de Tehnologie Agora (ATC) reprezinta o suita de conferinte menite a oferi solutii concrete pentru administratia publica centrala si/sau institutiile financiar-bancare, telecom, utilitati si marile companii. ATC sunt organizate in Bucuresti impreuna cu institutii ale statului, cum ar fi MCTI, ASSI sau cu organizatii de profil, cum sunt CIO Council si Institutul Bancar Roman.
Publicul tinta ATC sunt directori de IT, Chief Information Officers, persoane de decizie, persoane care stabilesc bugetele de achizitii in marile corporatii.
Conferintele ATC sunt organizate in parteneriat cu revista eWeek Romania, numarul revistei care precede conferinta fiind dedicat temei respective.

Pentru mai multe informatii vizitati www.agora.ro.

Despre CIO Council

CIO COUNCIL este o structura de promovare si sustinere a celor mai bune practici internationale, de pe pozitii de independenta si echidistanta fata de furnizorii de produse si servicii de Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor (TIC). Rolul asociatiei CIO COUNCIL este acela de a sustine profesionalizarea pietei romanesti, de a sustine profesionistii romani pentru a accede in aceste pozitii si de a dovedi calitatile necesare.

CIO COUNCIL a devenit un partener apreciat al marilor organizatori de conferinte datorita valorii adaugate pe care o aduce, a independentei opiniilor, a echidistantei si a expertizei profesionale. In acest sens asociatia se bucura de colaborarea Institutului Bancar Roman, IDG, FinMedia si din acest an cu grupul Agora Media.

Pentru mai multe informatii vizitati www.ciocouncil.ro.

Sursa: Plandeafacere.ro, 25 iunie 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.