Directorul Executiv al Fundatiei Post Privatizare la Conferinta Finantare.ro

0
peter-barta-220Péter Barta, Directorul Fundatiei Post Privatizare, va sustine pe 7 aprilie 2011, la Iasi, in cadrul Conferintei Finantare.ro o prezentare in cadrul unei conferinte si un workshop dedicat antreprenorilor, freelancerilor, startup-urilor, IMM-urilor, persoanelor interesate de dezvoltarea unei afaceri.

Tema workshop-ului este: „Instrumente si etape de finantare ale unei afaceri„.

In cadrul acestei sesiuni speakerul isi propune sa invete participantii cum sa atraga invesitorii de partea lor, cum sa proiecteze o strategie de obtinere a fondurilor (planul de finantare) sau cum sa acceseze sursele publice de finantare ale unei afaceri.

In cursul diminetii, Péter Barta va prezenta tema „Cum sa finantezi si sa dezvolti o afacere?” in cadrul Conferintei „Finantari europene pentru IMM-uri in 2011: programe si consultanta”.

Péter Barta este consultant cu o vasta experienta in management, in special in domeniul managementului de proiect, experienta acumulata pe parcursul a doisprezece ani de activitate in sectorul profit si cel non-profit.

In prezent, Péter Barta este Director Executiv al Fundatiei Post Privatizare (FPP), cea mai importanta fundatie pentru antreprenoriat din Romania si co-organizatorul Conferintei Finantare.ro 2011, Iasi.

Contact:
Website: http://www.iasi2011.finantare.ro
E-mail: [email protected]

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.