Dincolo de discutii, la Conferinta Finantare.ro se vor decizii si schimbari in bine, Bucuresti, 4 octombrie 2012

0

Increderea in autoritati privind gestionarea fondurilor europene scade pe masura ce stirile axate pe organizarea lor deficitara apar ca ciupercile dupa ploaie. Adaugam faptul ca ni se pun bete in roate la fiecare pas si obtinem acel „entuziasm” necesar pentru inceperea si derularea unui proiect.

E clar, sistemul e de vina! Aceasta e prima remarca a omului dezamagit si nu o contesta nimeni. Dar ce se poate face? Ne complacem intr-o stare de „neputinta invatata” sau alegem sa mergem mai departe incercand noi insine sa schimbam lucrurile in bine?

Conferinta Finantare.ro este o initiativa in acest sens, parte a misiunii generale Finantare.ro. Evenimentul nu promite deblocarea instanta a banilor europeni si nu garanteaza ca va curge lapte si miere in tara noastra, ci are menirea de a crea unitate intre oamenii cu aceleasi scopuri si probleme.

Structura conferintei, cu patru dezbateri centrale, sustine si incurajeaza participarea activa a publicului in procesul de analiza, critica si luare a unor decizii cu privire la urmatoarele subiecte:

I. FINANTARE EUROPEANA: noi directii de actiune, dezvoltare rurala, cercetare, cresterea competitivitatii, mecanismele de stabilire a prioritatilor, mediu, energii, start – up, inovare, tehnologii noi;
II. INVESTITII: business angels in Romania, fonduri de investitii active, posibilitati de accesare a creditelor bancare, cofinantarea proiectelor initiate cu fonduri europene, autofinantarea, avantajele finantarilor din surse private;
III. IMPLEMENTARE: bune practici in planificare si implementare, impactul proiectelor, cotele de prefinantare, decontarile intermediare si finale, consultanta in managementul proiectelor si achizitii publice, provocarile de cash – flow, sustenabilitatea proiectelor;
IV. MANAGEMENTUL PROIECTELOR: avantajele si dezavantajele PMO, cultura organizationala, organizatia bazata pe proiecte, specificul PMO in organizatiile mici, gestiunea portofoliului de proiecte, resurse umane specializate.

Conferinta Finantare.ro va avea loc pe 4 octombrie 2012 la Bucuresti, iar toti cei interesati sa participe pot beneficia pana la 1 august de oferta early booking la inscriere: bucuresti2012.finantare.ro/inscrieri.

Toti pentru fiecare sau fiecare pentru sine?

Contact:
Carmen DUMEA,
Manager Conferintele Finantare.ro 2012,
[email protected],
0743 087 270

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.