Din UK in Romania: de ce are nevoie domeniul software de Agile, aflam de la Allan Kelly

0

Allan-Kelly-300x300Allan Kelly, specializat in zona de business a dezvoltarii software, axat pe training-ul si consilierea companiilor in procesul de dezvoltare software Agile, vine pentru prima data in Romania, in cadrul evenimentului Agile Day, pentru a sustine masterclass-ul „Requirements, User Stories and Backlogs” pentru persoanele care doresc sa devina experti in procesul de dezvoltare software Agile.

Allan Kelly este fondatorul companiei Software Strategy din UK si considera ca software este tehnologia pe care este cladit secolul XXI. Experienta sa de peste 25 ani a avut un cuvant important de spus in dezvoltarea echipelor (a ajutat nenumarate echipe sa adopte  metode si practici Agile), iar in portofoliul sau se afla colaborari de-a lungul timpului cu Virgin Atlantic Airways, BBC, Thomson-Reuters, Merrill Lynch, lastminute.com (parte a Sabre Tavelocity), Fugro. Este membru al KCP (Kanban Coaching Professional), distinctie oferita celor mai buni traineri in implementarea metodelor Kanban.

Agile este un proces de dezvoltare software, regasit si sub numele de „familie de metodologii” in ingineria software. In acest domeniu, ideea de dezvoltare continua (iterativa) este preponderenta in toate metodele agile. Acest proces promoveza dezvoltarea rapida si eficientizarea proiectelor, principala masura a progresului fiind considerat software-ul functional.

Allan Kelly, speaker la Agile Day, eveniment ce sta sub semnatura Libero Events, considera ca printre avantajele procesului de dezvoltare software Agile se afla si cresterea investitiilor realizate in business, reducerea riscurilor aferente domeniului si mai presus de toate crearea optiunilor.

Evenimentul este destinat dezvoltatorilor si Software Project Managerilor si acelor persoane din companiile de software care doresc sa devina experti in procesul de dezvoltare software Agile.

Masterclass „Requirements, User Stories and Backlogs” – sustinut de Allan Kelly, in 16-17 septembrie, la Hotel (…)

Allan Kelly va pune accentul prin tema aleasa pe faptul ca in dezvoltarea Agile, ca si in dezvoltarea traditionala a software-ului, munca incepe cu cerintele clientilor. In acest sens, in cadrul acestui masterclass se  va analiza cum echipele Agile lucreaza cu User Stories (scurte relatari de la Utilizatori) si backlogs (liste ale sarcinilor care urmeaza a fi efectuate in timpul sprintului), ca sa le ghideze munca. Informatii despre speaker, masterclass si inscrieri pot fi obtinute accesand site-ul evenimentului www.bucharest.agileday.ro sau www.agileday.ro.

Agile Day se afla la prima editie in Bucuresti. Potrivit organizatorilor, Agile Day doreste sa fie un proiect important in dezvoltarea comunitatii software si in promovarea software, dincolo de granitele tarii noastre.

Despre Libero Events
Libero Events este agentia de evenimente si PR, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar si  targuri: Touristica.

Evenimentele marca Libero Events au la baza profesionalismul si increderea in clienti ce devin parteneri si in parteneri ce devin prieteni in domenii precum: business feminin, resurse umane, e-commerce, marketing, arhitectura, software, sales si antreprenoriat.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.