Dezvolta o afacere in 54 de ore!

0

startup_mures

Ai o idee de business? Sau vrei sa te inspiri de la antreprenori de succes? Atunci te invitam sa participi la Startup Weekend Mures, un eveniment non-profit ce se va derula in premiera in Mures intre 24 si 26 mai, la Universitatea Petru Maior.

Startup Weekend Mures promoveaza antreprenoriatul si cultura antreprenoriala si contribuie la dezvoltarea unei noi generatii de companii. Startup Weekend Mures este un program unic de accelerare cu scopul de a facilita dezvoltarea de noi start-up-uri in tehnologie prin mentoring, networking si feedback. Evenimentul de 3 zile va debuta vineri, 24 mai, cu o sesiune de pitching in cadrul careia participantii isi vor prezenta ideile de afaceri si vor incerca sa atraga sustinerea publicului, echipele urmand sa fie formate in jurul celor mai bune idei determinate prin vot. Dupa ce sambata si duminica se vor dedica dezvoltarii unui produs minim viabil, echipele vor inchide sesiunea cu prezentarea prototipurilor dezvoltate, in fata unui juriu de specialitate.

Cui se adreseaza? Evenimentul se adreseaza antreprenorilor, dezvoltatorilor, specialistilor de marketing si social media, studentilor, dar si oricui doreste sa petreaca un weekend intens si distractiv, construind o echipa pentru a incepe o noua companie intr-un mediu in care orice este posibil.

Am invitat experti si antreprenori locali si internationali, care sa valideze ideile prezentate si sa ofere sfaturi valoroase privind startul unei afaceri, respectiv perioada incipienta de implementare a ideii.

Printre mentori se regasesc Calin Fusu – Founder and CEO Grup Neogen, Calin Stefanescu – CEO Tjobs.ro, Frederic Lasnier – President and CEO at Pentalog, Philipp Kandal – Co-Fondator Skobbler, Simon Obstbaum – Business Angel Yopeso/Germania, Dragos Pahontu – CEO Sysgenic Group, Ciprian Morar – CEO&Fondator Lateral, Snorri Gudmundsson – Director of Marketing for the Iceland Development Agency, Calin Biris – Marketing Manager la Zonga.ro, Iulia Sara – Fondator Active Labs, Alex Pana – IT Director la The Development Factory, Dumitru Radoiu – Profesor UPM, Rumen Iliev – Portfolio Manager at LAUNCHub, Kumardev Chatterjee – Founder and President of the European Young Innovators, Calin Enachescu – Rector Universitatea Petru Maior.

Inscrie-te la un maraton de 3 zile in care vei pune bazele unui startup sub indrumarea unor antreprenori de succes.

Despre Startup Weekend Mures Startup Weekend este un eveniment de 54 de ore care aduce impreuna tineri pasionati de antreprenoriat, care formeaza echipe in jurul ideilor participantilor, dezvolta produse si lanseaza noi companii in doar trei zile. La final, echipele participante isi prezinta conceptul de business in fata unui juriu de specialitate.

Despre Startup Weekend Startup Weekend este o organizatie non-profit care promoveaza educatia experimentala a antreprenoriatului si se implica in mod activ in cresterea si dezvoltarea comunitatii globale de antreprenori. Aceasta miscare de antreprenori activi ii invata pe participantii la evenimente cum sa puna bazele unui startup si sa lanseze noi afaceri de succes. Este cea mai mare comunitate de antreprenori pasionati din intreaga lume, cu peste 650 de evenimente organizate pana in prezent in peste 100 de tari. Avand sediul in Seattle, Washington, Startup Weekend activeaza prin organizatorii si facilitatorii evenimentelor, care pot fi gasiti in peste 350 de orase din intreaga lume. De la Mongolia si Africa de Sud, la Londra, Brazilia, Iraq si Israel, oameni din intreaga lume participa la workshop-uri in timpul unui week-end, prezinta idei, formeaza echipe si infiinteaza ulterior propriile companii.

Sponsori: UPM, REEA, zooku, LATERAL, Cluj HUB, Transilvania Startup, The Development Factory, Incubator de afaceri Mures, Launch HUB, Herlitz, BB IMAGE, Flash Online, Social Look, Pentalabbs, Eldi, SendMachine

Parteneri media: JCI, AIESEC, Zile si nopti, Flash Online, Centrul pentru cariera, Business Days, Studcard, BestJobs, Zelist, Transilvania Business, tjobs, AGORA, Digital Trends, ITTrends, Rotaract, Startup Weekend Cluj, Maramures Business, Drupal media, Online Student, Out in Mures, TM Startup HUB, Marosvasarhelyi.info, Stiri Economice, HTW, Camera de industrie si comert Mures, Efin, Junior Achievement Young Enterprise, PC World, Revista bulevard, Meniul zilei, Sapientia ECN, Lorand Soares Szasz, Plan de afacere, Best Resource, Inventatori.ro, The Business Club, Stefan Murgeanu, Akcees, Monitorul de Fagaras, Finantare.ro, Romania pozitiva, Flash Online, CRSC Europe, Play Events , Radio Zu, Actualitatea Satmareana

Pentru mai multe informatii despre eveniment nu ezitati sa ne contactati.
E-mail: [email protected]
Website: http://mures.startupweekend.org
Twiter: @swmures si #SWMures
Facebook: facebook.com/swmures

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.