Development Program For Business Management & Executive Leadership

0
ok_service_corporationOK Service Corporation in colaborare cu Manhattan Institute of Management, va invita sa participati la programul intensiv de perfectionare profesionala manageriala, intitulat: Development Program For Business Management & Executive Leadership la New York Los Angeles, in perioada 25 octombrie – 2 noiembrie 2009.

Dezvoltarea abilitatilor de lider a devenit una dintre cele mai importante preocupari ale celor ce conduc sau se pregatesc sa conduca o organizatie. Aceasta pentru ca astazi, conducerea catre succes a oamenilor, a proceselor, sau gestionarea judicioasa a resurselor sunt factorii cheie in evaluarea prestatiilor unui lider.

Programul intensiv de perfectionare profesionala manageriala la care avem placerea de a va invita sa participati, ofera solutii educationale de cea mai buna calitate, beneficiind de prezenta la catedra a unor reputati lectori ai prestigioaselor New York University si Columbia University.

Detalii privind continutul programului
– Project Management: Managing the Scope and the Requirements
– Successfully Managing People
– Developing Negotiation Skills for Leaders

Programul este tradus
Sesiunile programului vor fi prezentate in limba engleza. Acest fapt nu aduce prejudicii auditoriului datorita unei traduceri de cea mai buna calitate oferita de organizatori.

Certificate
Ca urmare a parcurgerii programului, Manhattan Institute of Management va emite un Certificat de Absolvire pentru fiecare participant. 

Locatie: New York Los Angeles, Manhattan Institute of Management
Perioada: 25 Octombrie 2009, ora 00:00 – 02 Noiembrie 2009, ora 00:00

Pentru informatii suplimentare legate de costuri, rezervari sau inscrieri va rugam sa sunati la: 0244 575473 sau 0722 295242.

Contact:
E-mail: [email protected]
Web-site: http://www.okservice.ro

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.