Despre „Comunicare si brading pentru start-up-uri”, la Venture Mentoring pe 15 octombrie 2012

0

– Venture Mentoring este un program al Fundatiei Venture Connect –

Fundatia Venture Connect organizeaza cea de-a sasea intalnire din cadrul programului Venture Mentoring inceput in luna martie 2012. In fiecare luna, un mentor Venture Connect se va intalni cu antreprenori pentru a veni cu raspunsuri si solutii la problemele de business pe care le intampina.

Iuliana Butuc-Cerchez, Corporate Affairs Officer in cadrul GECAD Group, va conduce pe 15 octombrie la HUB Bucharest, incepand cu ora 15.00, cea de-a sasea intalnire din programul Venture Mentoring pe un subiect de interes pentru proiectele antreprenoriale romanesti: comunicare si branding.

Iuliana Butuc-Cerchez are o experienta de 8 ani in comunicare si branding pentru companii tehnologice, de ecommerce si servicii financiare, dar si branding personal. Pasiunea pentru tehnologie s-a nascut inca de pe vremea pe cand lucra ca jurnalist specializat pe IT&C la Ziarul Financiar. In 2004, a acceptat provocarea de a trece de partea cealalta a baricadei si s-a alaturat initiativei conduse de Radu Georgescu in calitate de PR specialist pentru GECAD. La numai o luna, Iuliana Butuc-Cerchez a preluat intreg procesul de rebranding al GECAD, ocupandu-se totodata si de lansarea pe piata a unor noi brand-uri precum ePayment, Axigen si mai tarziu Avangate. In perioada 2010-2011 a lucrat la tranformarea ePayment in PayU pe post de consultant de brand si in prezent continua colaborarea cu compania de servicii financiare din pozitia de PR & Communication Advisor. Ca si consultant de comunicare a mai colaborat si cu alte companii tehnologice, dar si din domenii precum utilitatile publice sau productie auto.

„Am primit cu mult entuziasm invitatia din partea Fundatiei Venture Connect de a ma alatura programului Venture Mentoring. Sesiuni precum cele organizate de Fundatie aduc un beneficiu palpabil comunitatii de tineri antreprenori de la noi oferind o viziune noua si obiectiva pentru solutionarea problemelor expuse de detinatorii de start-up-uri. Intalnirea din 15 octombrie isi propune sa evidentieze importanta comunicarii si a branding-ului unei companii, fie aceasta un start-up sau avand deja o prezenta activa in piata”, spune Iuliana Butuc-Cerchez, Corporate Affairs Officer GECAD Group.

Sesiunea din 15 octombrie: „Comunicare si branding pentru start-up-uri” propune spre dezbatare subiecte precum: identitate de brand si pozitionare, importanta branding-ului de produs si de companie sau conturarea unui brand personal. Intalnirea condusa de Iuliana este si prima din seria Venture Mentoring sprijinita de editura Publica prin acordarea a trei carti de marketing si branding pentru cei mai activi participanti din cadrul intalnirii.

„Am gandit seria de intalniri Venture Mentoring din dorinta de a fi aproape de start-up-urile romanesti pe parcursul intregului an si totodata, pentru a construi un mediu de invatare si perfectionare propriu antreprenorilor. Pana in prezent, participantii au identificat prin programul Venture Mentoring multiple beneficii: de la solutii concrete pentru problemele prezentate in cadrul intalnirii, pana la networking si achizitionare de noi clienti”, mentioneaza Ana Maria Andronic, Senior Associate Biris Goran si co-fondator Venture Connect.

Pana in prezent, 80 de companii au participat in cadrul intalnirilor Venture Mentoring conduse de Radu Georgescu (Chairman GECAD Group), Ana Maria Andronic (Senior Associate al casei de avocatura Biris Goran), Marius Ghenea (Presedinte FIT Distribution si business angel), Dragos Roua (antreprenor online) si Peter Barta (Directorul Fundatiei Post Privatizare). Pana la finalul anului mai sunt programate alte patru intalniri.

„Sesiunile Venture Mentoring sunt o oportunitate extraordinara ce nu trebuie ratata! Pentru o taxa modica, poti petrece ore intregi intr-un cerc restrans si prietenos, cu oameni deosebit de valorosi de la care fara indoiala vei obtine informatii critice pentru dezvoltarea business-ului tau. Pentru Smart Bill, sesiunile Venture Mentoring au contribuit atat la imbunatatirea strategiei noastre de business, dar si la marirea numarului de colaboratori”, mentioneaza Mircea Capatina, Co-fondator si Marketing Manager Smart Bill.

Pentru a participa in cadrul celei de-a sasea intalniri Venture Mentoring, participantii se pot inscrie vizitand website-ul www.ventureconnect.ro. Intalnirea este organizata in cadrul HUB Bucharest, locatie care va gazdui si evenimentul VentureConnect din 27 noiembrie. Biletul de participare este in valoare de 150 RON.

***
Despre Fundatia VentureConnect:

Programul VentureConnect a fost lansat in 2010 de catre Ana Maria Andronic (Senior Associate la Biris Goran) si Daniel Visoiu (Partener la Biris Goran), impreuna cu un grup de antreprenori IT/on-line binecunoscuti precum Marius Ghenea (antreprenor si business-angel), Radu Georgescu (Chairman GECAD Group), Orlando Nicoara (Director General Mediafax Group si antreprenor on-line), Péter Barta (Director Executiv al Fundatiei Post-Privatizare) si Dragos Roua (antreprenor on-line).

In luna februarie 2012, a fost lansata Fundatia Venture Connect, dand startul altor programe dedicate mediului antreprenorial: Venture Mentoring si comunitatea de business angels Angel Connect, VentureConnect fiind cel mai amplu program al Fundatiei.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.