Delamode Romania isi extinde spatiile de depozitare in zona de vest a Bucurestiului

0

27 mai 2008

Delamode Romania SRL (parte a Grupului Delamode BV), specialistul in domeniul logisticii si "Supply Chain" a semnat un contract de inchiriere a unei suprafete de 10700 mp de spatii de depozitare si altele 600 mp de spatii de birouri in partea de Vest a Bucurestiului, in Cefin Logistics Park, proiect detinut de Grupul Europolis.

Delamode va initia operatiile pe data de 1 iulie 2008 impreuna cu un renumit retailer multinational in calitate de clienl care va acupa majoritatea spatiului pus la dispozitie.
Locatia din Cefin Logistics Park este al treilea depozit nou, inchiriat in ultimele 12 luni in zona Bucurestiului, dupa locatia din cadrul Mercury Logistics Park cu o suprafata de 10.000 mp si celor 5000 mp de spatii de depozitare si birouri de la Otopeni, unde Delamode isi va incepe activitatea.

Pe langa aceste trei locatii Delamode opereaza mai multe spatii de depozitare si logistica in Bucuresti, Constanta, Timisoara, Oradea si Sibiu, specializandu-se in servicii de logistica furnizate retelelor de retail multinationale, producatorilor, industriilor de automotive si hi-tech.

Cefin Logistics Park apartine Companiei Europolis si este localizata la km 13 pe Autostrada Bucuresti – Pitesti. In prezent in cadrul Cefin Logistics Park s-a construit si a fost inchiriata o suprafata totala de 120.000 mp continand spatii de depozitare si birouri de Clasa A.

Fondat in 1990, Europolis a devenit una dintre cele mai importante companii imobiliare din Europa Centrala, de Est si de Sud Est. Portofoliile imobiliare administrate de Europolis in momentul de fata cuprind 35 de proprietati din Austria, Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Croatia, Romania, Rusia si Ukraina. Valorile administrate s-au ridicat la 1,6 miliarde de euro, in 2006, si urmeaza sa ajunga la valoarea de 3,4 miliarde de euro in 2009.

Delamode Romania este activa pe piata de transport si logistica din Romania din 1992 si in prezent opereaza 10 locatii de depozitare in toata tara oferind atat servicii dedicate cat si pentru "multi-user". Pe langa aceste operatiuni Delamode este unul dintre furnizorii de top de distributie nationala si internationatiala din Romania avand operatiuni de transport aerian si maritim localizate in porturile din Romania. In 2008 Delamode si-a extins portofoliul sau de servicii de "Supply Chain" in domeniul aflat in plina dezvoltare a transportului multi-modal de containere care sosesc in CEE din Orientul Indepartat prin Constanta.

David Goldsborough,
CEO Delamode
Web-site: www.delamode.ro

Sursa: Plandeafacere.ro, 27 mai 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.