De ce este obligatoriu sa mergi la EXPO Milano? Sfaturi oferite de antreprenori!

0

Banner Invest in NE Romania - Expo Milano 2015 300x250 pxCa urmare a importantei Misiuni Economice a regiunii de Nord-Est a Romaniei la EXPO Milano, am ales trei antreprenori ieseni care sa ne prezinte principalele motive pentru care au ales sa participe la EXPO Milano.

Dana GHINET, Manager Acces Project Investments: Obiectivele pe care mi-am propus sa le ating odata cu participarea la EXPO Milano, vizeaza trei planuri: din punctul de vedere al Clusterului de Consultanta, mi-am propus promovarea acestuia in cadrul evenimentului, iar ca finalitate doresc atragerea de investitori straini in regiunea de Nord-Est, regiune cu foarte mult potential. De asemenea, in al doilea rand, ca si prestator de servicii de consultanta mi-am propus sa identific potentiali beneficiari ai serviciilor noastre din afara tarii, lucru care duce la depasirea granitelor in identificarea clientilor dar si internationalizarea afacerii mele. Nu in ultimul rand, mai am un proiect special, in concordanta cu tema Expozitiei Mondiale, pe partea de comert furaje animale. In acest sens, imi doresc sa cunosc si alte persoane care se ocupa de acest lucru pentru a ma dezvolta pe partea de strategii si solutii privind agricultura la nivel mondial. Sunt nerabdatoare sa vizitez pavilioanele Chinei, Japoniei, Germaniei, Olandei, pentru a ma putea inspira de la cei care deja si-au pus la punct strategiile si au succes pe partea de agricultura, urmand ca ulterior sa le implementez in afacerea mea.

Sebastian ARHIRE, Manager Train2Perform: Obiectivele mele la EXPO Milano sunt in primul rand promovarea/prezentarea pietei de munca din Iasi si din zona Moldovei, promovarea orasului Iasi ca centru universitar ce genereaza forta de munca calificata dar si ca centru de outsourcing pentru companiile multinationale si pentru cele cu actionariat italian, ultimele destul de numeroase. De asemenea doresc sa promovez Train2Perform, ca un potential facilitator al procesului de relocare de operatiuni in Iasi cat si ca partener in deschiderea de business-uri in Iasi dar si pe toata regiunea de Nord-Est.
Anamaria POPA, Manager AllBiz: Obiectivul pe care il are compania AllBiz la EXPO Milano este, in primul rand cel de a promova comunicarea online la nivel international. Mai concret, ne dorim sa spargem barierele comunicarii dintre producator si cumparator, dintre beneficiari si ofertanti. De asemenea, mai mergem cu o mare dorinta la Milano, cea de a promova agricultura romaneasca, mai ales partea de produse bio si cultivarea ecologica, in plina dezvoltare mai ales in zona de Nord-Est a tarii. Consider ca mediul online are un impact esential in promovarea unei alimentatii sanatoase si trebuie sa ne insusim o mai buna folosire a instrumentelor online. EXPO Milano reprezinta o oportunitate unica de a ne largi orizonturile si a veni acasa cu solutii pentru o viata mai sanatoasa dar si un business sanatos.
Daca vrei sa mergi si tu, suna-ne acum la numarul de telefon 0755 692 647 sau acceseaza pagina de internet www.afaceri.ro. Grabeste-te sa prinzi ultimele locuri!
Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.