Curs „TOT pentru TINERI” gratuit

0
pro_youth„TOT pentru TINERI” este un proiect derulat de Asociatia Pro-Youth care are ca scop pregatirea a 20 tineri ca formatori proveniti din mediul rural.

Proiectul isi propune organizarea unei echipe de formatori pentru tineri proveniti din mediul rural care sa sustina apoi traininguri de educatie non formala In randul tinerilor. Proiectul da posibilitatea participantilor sa deprinda si sa-si formeze sau sa exerseze abilitati in pregatirea formarii, efectuarea formarii, evaluarea nevoilor de formare, proiectarea si realizarea programelor de formare.

Totodata tinerii formati vor avea posibilitatea mai usor sa se integreze pe piata fortei de munca. Trainingul de formatori este unul foarte dorit de tineri, dovada stand numarul mare de tineri care solicita participarea la acest curs.

Cursul „TOT pentru Tineri” isi propune realizarea unei echipe de training care sa poata sprijini desfasurarea viitoarelor proiecte de traininguri la nivel national si local in mediul organizational de tineret si pentru tinerii proveniti din mediul rural.

Perioada de desfasurare
– 5 zile – in perioada 20 – 30 noiembrie 2009, zilnic intre orele 10.00 – 17.00. Perioada exacta va fi anuntata in cel mai scurt timp posibil.

La finalul cursului participantii vor primi un certificat de absolvire.

Cursul se va desfasura in Bucuresti.

Cursul va fi sustinut de catre traineri cu vasta experienta practica de training si care au sustinut numeroase programe de formare de formatori.

Cum ma inscriu?

Tinerii care doresc sa participe se pot inscrie pentru selectie completand formularul de inscriere de pe site-ul www.traineri.eu,  prin click aici, Formulare vor putea fi trimise pe adresa de email [email protected] cel tarziu la data de  15 noiembrie 2009.

In perioada 15 – 20 noiembrie 2009 are loc selectia participantilor in baza aplicatiilor primite, iar rezultatele selectiei se vor afisa pe site-ul proiectului  www.traineri.eu pe data de 20 noiembrie 2009. Sunt eligibili participantii care au maxim 29 de ani si provin din mediul rural.

Detalii proiect.

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.