Cum sa investim la bursa?

0

23 mai 2008

KD Capital Management are placerea de a va invita sa participati la seminarul gratuit "Cum sa investim la bursa", pe care il organizeaza in data de 29 mai 2008, orele 17 la Hotel Novotel, sala Lyon.

Evenimentul se adreseaza tuturor celor care sunt interesati in viitor de investirea la bursa si va aduce in atentia participantilor teme precum: procedura de deschidere de cont, sume minime de investitie, tipuri de conturi, avantajele listarii la bursa a unei companii, dobandirea de obligatiuni, subscrierea in cadrul ofertelor publice primare. De asemenea, specialistii prezenti la eveniment vor da sfaturi personalizate pentru alegerea contului potrivit profilului investitional al fiecarui participant.

Seminarul va fi sustinut de reprezentantii KD Capital Management: Silviu Enache, presedinte; Dan Sarbu, analist; Marcel Marcu, trader si Claudia Balan, broker.

De ce KD Capital Management?

EXPERIENTA – KD Capital Management este membra a KD Group Slovenia, companie cu o istorie de peste 12 ani, care gestioneaza active in valoare de peste un miliard de euro in tari precum Slovenia, Slovacia, Polonia, Bulgaria, Croatia, Serbia, Muntenegru, Bosnia, Luxemburg si Statele Unite ale Americii. In Romania, Grupul a inceput activitatea in 2004 si are in componenta companiile SSIF KD Capital Management, SAI KD Investments, KD Life Asigurari de Viata si KD Fond de Pensii. KD Capital Management este o societate de servicii de investitii financiare avand ca principal produs Private Wealth Management (administrarea de conturi individuale).

RESPECT – Clientii KD Capital Management sunt unici si in consecinta le oferim produse financiare premium cu un grad inalt de personalizare. Obiectivul KD Capital Management il reprezinta dezvoltarea unui portofoliu complex de servicii care sa asigure clientilor oportunitati regionale de investitii, bazat pe un management profesional in concordanta cu profilul investitorilor.

INFORMATIE – Scopul nostru este de a le oferi clientilor nostri analize si informatii utile. Ne vom folosi expertiza pentru a aduce valoare investitorilor nostri.

OPORTUNITATE – In contextul aderarii la UE, piata regionala a fost integrata in circuitul international al capitalurilor, iar piata financiara romaneasca a intrat in atentia marilor investitori internationali.

Va rugam sa confirmati participarea la telefonul 0730.096.025, e-mail: [email protected].

Big Media Relatii Publice este o agentie de PR full service lansata in Romania in anul 2005 si are in portofoliu companii si institutii precum PNTCD, UNPR, Magazinul de Case, Apel, Power Plate International, Business Network Center, Petrom Service, Egea Prod si Imprimeria Nationala.

Oana Balan
BiG Media PR
Telefon: 0730/096.025
E-mail: [email protected]
Web-site: www.bigpr.ro

Sursa: Plandeafacere.ro, 23 mai 2008

Share.

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.